Högt tempo

Slängdes in i hetluften direkt med jobb, har räknat lite snabbt i huvudet att jag innan denna dag är över kommer ha jobbat 28h på två dygn fördelat på Kompassen och egna företaget (hej livet som egen företagare), men så kan det bli ibland. Blev många timmar på Kompassen som jag inte räknat med då det är sjukstuga delux, men jag som varit bortrest är ju frisk och kry, peppar peppar.. :) Snabbt hemma nu och svidar om för att ha lite fysträning utomhus, sedan svida om igen och bege mig tillbaka till Kompassen för lite mer jobb. I påsk ska jag vara lite ledig så det är ju skönt att veta att det bara är tillfälligt eftersom det är extrema omständigheter med så många sjuka samtidigt, tur att jag saknat mitt jobb och har massor av energi att göra av med :) Dock vill jag ju att bästa kollegorna ska vara friska, då är det ju dubbelt så roligt att jobba. 
 
Föresten glöm inte bort att rösta på mig i veckans blogg på Besökstoppen ni kan rösta en gång om dagen fram till torsdag kväll, skulle bli jätteglad om ni röstade på mig :) 
 
Ha en trevlig tisdag, jag ska njuta lite av att jobba utomhus en stund, fylla på mitt D-vitamin förråd, superlyxigt :) 
En kommentar
publicerat i Livsstil
Taggar: egen företagare, fystränare, jobb, jobbarkompisar, kollegor, personlig tränare

Mitt lyckopiller

En hel del resande senaste tiden, det innebär att jag varit ifrån min sambo en hel del, då inser jag ju verkligen hur otroligt mycket jag älskar honom. Min finaste och bästa vän och livskärlek, önskar att alla fick lära känna honom för han är verkligen helt underbar. Jag måste ha gjort något riktigt bra som lyckats få en sådan fin männsika att dela mitt liv med. Snart sex år tillsammans och kärleken är fortfarande gränslös, självklart har det gått upp och ner, men vi har tagit oss igenom allt tillsammans. Marko gör så otroligt mycket för mig och stöttar mig i allt, utom honom skulle min vardag vara svår att få ihop, jag är nog inte jättebra på att nämna honom i bloggen, men han är verkligen en klippa. Har tittat på lite bilder på oss genom åren senaste dagarna, fick lite Marko längtan i Turkiet så slängde ihop ett kollage. Bilder från alla våra år tillsammans, på resor, vardag och partyn. Fylldes med sådan lycka denna morgon när jag fick vakna upp brevid honom. 
 

Home sweet home

Så var man på hemmaplan igen och vardagen är igång. Landade igår 07:50 på svensk mark, skapligt trött då vi åkte från hotellet vid halv tre på natten till flygplatsen. Istället för att sova bort dagen åkte jag och Marko till Katrineholm och var några timmar hemma hos mina föräldrar innan vi på hemvägen åkte förbi hos Markos föräldrar och var där en stund. Vid tio landade vi här hemma och då somnade jag direkt. 
 
Idag vaknade jag rätt tidigt och har hunnit med att jobba både hemma och på Kompassen. Mjukstartade lite med en PT-timme idag och det var riktigt roligt att vara igång igen. Efter min PT-timme så blev det att bränna av ett rehabpass för benen och lite rumpa. Härligt att få träna som vanligt och inte behöva fundera över utrustning, även härligt att få äta näringsrik mat igen. Har ätit bananpannkakor som jag saknat och havregrynsgröt och lite kyckling tillagad på hemma vis, vissa drömmer om snabbmat andra efter näringsrik mat. Kroppen vänjer sig vid sina smaker och rutiner och vill helst ha det den är van vid det kan jag ju säga att jag fått känna av under denna vecka, det bästa jag köpt under hela veckan var en färskpressad apelsinjuice, som min kropp var nöjd då, det gav energi. 
 
Ha en härlig söndagkväll, det ska jag ha, känner mig så fylld av energi och tacksamhet för jag har världens roligaste jobb! 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: god mat, havregryn, härlig träning, mat, näringsrikt, personlig tränare, träning
Visa fler inlägg