30. Länkkärlek

Tänk att det redan är dags för sista inlägget i bloggutmaningen som jag hakade på. Hela juni har passerat och jag har (nästan) lyckats hinna med alla inlägg på rätt dag. Alla 30 är i alla fall genomförda och det har varit roligt och utmanande att ha rubriker att anpassa sig till. Har ni uppskattat inslaget med bloggutmaningen? 
 
Dagens rubrik är länkkärlek och då kan jag passa på att länka till Sofy som drog igång utmaningen och sen några av alla dessa träningsbloggar jag följer, några nya och några som jag följt i flera år. Klicka på bilderna för att komma till respektive blogg! 
 
En kommentar
publicerat i Livsstil
Taggar: #uppochhoppaijuni, bloggar, bloggutmaning, länkar, länkkärlek, träningsbloggutmaning, uppochhoppa

29. Ett mål jag missat

Jag vet ett mål, mitt nyårslöfte med att jag skulle klara 12 chins när året var slut, lära mig 1 för varje månad. Minns ni? Det gick enligt plan ganska länge ändå, började känna förtvivlan där när januari gick mot sitt slut och jag inte klarade en endaste, men så plötsligt gick det inte bara en gång utan två (se filmen) och jag tog mig till 4. I april tog det stopp, det berodde på två anledningar den första är ganska komisk. Jag hängde en kväll efter tandborstningen och tränade på mina chins, Marko får för sig att också hänga sig i stången och greppar tag bakom mig, någon sekund hänger vi båda där i stången och vips faller vi som stenar i golvet. Vår chinsstång lossnade och vi följde med ner i golvet (inget märkvärdigt med tanke på att vi tillsammans väger mer än 150 kg) men något snopna, men som tur var utan skador satt jag där i Markos famn på golvet.
Därefter satte vi aldrig upp stången igen för vi fick tag på ny lägenhet och då kändes det onödigt att sätta upp den igen när vi skulle flytta snart och här i nya lägenheten tog det länge innan den sattes upp och nu har den åkt ner igen då den lossnade när min bror var på besök (den har aldrig suttit speciellt bra i nya lägenheten, dörrkarmen är inte så bra) så när jag inte tränade varje dag så blev det svårt att nå målet och det föll lite ur glömska, men jag vet att om jag bara skulle ta tag i det skulle jag ju säkerligen kunna klara det med den planen jag hade för den fungerade ju riktigt bra och det kändes inte omöjligt på något vis. 
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: chins, ett mål jag missat, målsättning, nyårslöften

28. Därför skriver jag

Varför skriver jag blogg? Bloggen startades för att jag var nyfiken på bloggandet, jag har alltid hakat på internettrender ganska tidigt, skaffade facebook cirka ett år innan det blev stort i sverige (under tiden det bara fanns på engelska), skaffade blogg 2006, innan boomen och så vidare, det var väl när jag vägrade smarphone som jag halkade efter lite när apparna gjorde intåg. Så jag gillar helt enkelt att testa nya internetflugor. 
 
Nu skriver jag för att jag vill motivera och inspirera och när jag skulle välja hur jag vill marknadsföra mitt företag så valde jag att fokusera på ett forum som jag själv tycker är roligt, nämligen att skriva och blogga. Ett ganska enkelt val, men sen är det så otroligt mycket för mig själv också som jag skriver, det är utvecklande att kunna gå tillbaka och se hur man har förändrats och fundera och reflektera över hur fokus ändras och om det är någon period där jag tycker att jag har bra balans brukar jag bläddra i mitt eget arkiv och läsa för att komma ihåg hur jag gjorde då. 
 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: #uppochhoppaijuni, därför skriver jag, inspirerande, juni, motivera, skriva, träningsbloggutmaning
Visa fler inlägg