Min valborg

Min valborgsdag har inte skiljt sig speciellt från andra dagar, satt på biblioteket fram till lunch och pluggade, lite träning efter lunch med sambon som slutade tidigare och sen studier, grilla och tvätta hela kvällen lång. Imorgon väntar ännu mer skrivande på c-uppsatsen så det fick bli en lugn kväll. För övrigt är det idag fem år sen jag och Marko träffades för första gången, hur det redan har kunnat gå fem år har jag ingen aning om för det känns verkligen inte som det. 
 
Tränade ben idag, jag måste ha världens svagaste ben eller jag vet att jag inte har det, men benen är riktigt svaga. Efter två övningar så ville jag bara gå hem för att benen bara skrek av trötthet men pressade mig igenom fyra övningar till. Jag är svag i benen dels för att jag tycker att det är tråkigt att träna ben och då blir det inte så ofta och då får jag inte samma resultat där, men det är tråkigt för att jag är svag så allt är en ond cirkel. Sen är det lite med att jag har haft sådana problem med mitt knä och dessutom den där träningsvärken som är som feber. Har sådan värk nu, men jag vet att det känns bättre imorgon när det "bara" är träningsvärk ;) Usch vad jag låter gnällig, jag tycker om att träna rumpa däremot och ser fram emot veckans rumppass som jag tänker beta av i helgen. Det känns bra att jag delade upp på det här viset för tror att jag kommer få bättre resultat och då kommer jag tycka att det är roligare igen. Blir ju lite tokigt om jag är starkare i överkropp än underkropp också, inte bara för att det skulle se roligt ut med kycklingben utan för att det skulle ge lite sne belastning i vardagen också som kanske inte skulle vara så bra.. 
 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil, Träning;
Taggar: benböj, benpress, benträning, darriga ben, frontböj, träning, träningblogg, träningsblogg, träningsvärk, valborg

Konditions tisdag

Det var ett tag sen jag gjorde ett riktigt svettigt konditionspass, så där så att det aldrig slutar droppa om en, men idag fick jag till ett sådant och ingen smärta alls i benet. Började med 30 minuter på crosstrainern, men kände mig sugen på lite intervaller och kan behöva jobba på flåset inför vårruset så jag bytte till löpbandet och provade på lite tabataintervaller. Det gick riktigt fint och sprang intervaller i 20 minuter innan jag kände att det nog var bäst att sluta, även om jag ville ösa på så kan det vara bra att stegra upp träningen och inte ösa allt direkt. Körde lite mage som avslutning och eftersvettades som en tok! Å vad härligt det är med endorfinerna efter ett konditionspass, det är lite skillnad mot styrketräningskicken, älskart verkligen! 
Nu ska jag tacka för idag, en bra sådan dag, är fortfarande riktigt glad över att alla papper är påskrivna känns så himla bra att vi ska få flytta snart, bli sambo i vår första gemensamma lägenhet. God natt hoppas ni har haft en lika bra start på veckan som mig! 
0 kommentarer
publicerat i Träning
Taggar: endorfiner, flytta, kondition, konditionsträning, tabataintervaller, träning, träningsblogg, träningsglädje

Nytt boende

Började dagen med några besök, först säga upp min studentlägenhet för att sen åka till nästa hyresbolag och skriva på kontraktet för min och Markos nya lägenhet! Wiho, känns så befriande att allt är klart och att det gått så smidigt. Vi fick till ett lägenhetsbyte, lyckades hitta några med en större lägenhet än oss som ville ha en studentlägenhet. Känns så skönt att veta var vi ska bo när jag studerat klart, en ovisshet mindre att gå och fundera på. I slutet av maj så flyttar vi, så nu ska bara allt annat så som överflyttningar av el, internet och adressändringar fixas och så klart packa ner lägenhetens innehåll i kartonger. Känns riktigt skönt att nya lyan har ett riktigt kök, det ska bli så härligt att kunna laga mat och baka utan att försöka improvisera avställningsytor överallt. Att det dessutom är totalt 20 kvm mer ytan än vad vi har nu och en balkong dessutom ger ju väldigt mycket mer utrymme att röra oss på, underbart med balkong nu till sommaren!
 
Min studentlägenhet var verkligen perfekt när jag bodde själv (minus för lilla köket, men ändå bättre än andras studentkök) men att bo två i den här lilla tvåan är lite trångt, så ska bli riktigt härligt att få bo lite större och att vi kommer bo närmare gymmet, närmare stan och fortfarande ha naturen utanför dörren som ni kanske förstår gillar jag läget. Kan ju säga att det här med boende har varit något som vi haft lite klump i magen över, vi vill ju inte bo kvar i studentlägenheten och dessutom så är jag ju snart inte student längre så då hade vi inte fått bo kvar heller så det är verkligen skönt att vi hittat ett annat boende, kändes ju inte så lockande att flytta isär och hem till våra föräldrar om vi inte hade hittat något annat boende. Bostadsmarknaden behöver verkligen förändras så jag tycker att alla ni som läser bör klicka er in på flerhem.nu och på den sidan gör ni bara ett litet klick för bostadsfrågan det tar endast någon sekund!  #flerhem 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: #flerhem, 2 rum och kök, boende, flerhem.nu, flytta, framtiden, livet, lägenhet, lägenhetsbyte
Visa fler inlägg