Firar 2 år

Idag är det två år sen jag klickade iväg min registrering och Reach Your Goal blev en verklighet. Nu två år senare är mitt företag min huvudsakliga sysselsättning. Just nu är en intensiv period där mitt företag utvecklas en hel del och det är så roligt, spännande och lite läskigt. Dock är jag så glad att jag vågade följa min dröm för två år sen och låtit tankar och ideér växa och gro för att nu följa efter helhjärtat. För mig blev det bara ett naturligt steg att ta, men jag har insett att det är inte alltid så självklart att våga följa sina tankar och funderingar. Därför är jag tacksam för att jag har Marko som stöttar mig i vått och torrt, mina föräldrar som uppfostrat mig till att vara trygg i mig själv, till mina stöttande syskon och mina fantastiska vänner och så klart drivhusets personal som hjälper till att bolla ideér och ger mig möjligheter att utvecklas som företagare. Tusen tack, ni är guld värda! 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: egen företagare, eget företag, entreprenör, företagande, personlig tränare

Enkel kycklingsoppa med nudlar

Så här på hösten är det hur gott som helst att äta en varm soppa när det är lite ruggigt och mörkt ute. Jag är inte någon soppexpert, men några soppor har jag lärt mig att laga och en av mina favoriter är en god kycklingsoppa som är väldigt enkel att slänga ihop. Jag gillar att den är lite matigare, vilket ger en bra mättnad.

Få ingredienser gör att det inte alls tar lång tid att tillaga, men öppnar även för möjligheten att variera innehållet. 
Ingredienser: 
250 gram benfri kyckling
80 gram äggnudlar
20 cm purjolök
2 st paprikor
1 ½ krm cayenpeppar
1 krm svartpeppar
2 st hönsbuljongtärningar
12 dl vatten
1 msk smör
1 tsk salt
 
Strimla paprikan och skär upp purjolöken i tunna skivor. Skär kycklingen i små bitar. Värm smöret i en kastrull, fräs kyckling och grönsaker. Tillsätt därefter vatten och hönsbuljong. När vattnet kokar tillsätt nudlarna och krydda. Låt koka cirka 5 minuter. Servera och avnjut med ett gott bröd. 
0 kommentarer
publicerat i Recept
Taggar: bra recept, god mat, kycklingsoppa, mat, recept, soppa

Onsdagstankar

Onsdagens timmar springer förbi, jag har haft två PT-klienter på morgonen och nu jobbar jag undan här hemma, fixar med lite allt möjligt och sen blir det att massera på eftermiddagen. En blandad dag, men så ser ofta mina dagar ut och jag älskar det, variationen, det gör att jag aldrig tröttnar. 
 
Sådant som jag lärt mig senaste tiden: 
  • Det finns sjukt många olika friskvårdssystem, checkar, kuponger, sms, onlinetjänster med direktbokning, m.m. Mycket att läsa igenom hur det fungerar och registrera sig på. 
  • Skriv aldrig ut något när du är stressad, skrivaren kommer då garanterat börja krångla. 
  • Tiden går så sjukt mycket snabbare än vad som bör vara fysiskt möjligt just nu. 
Njuter av en blåbärssmoothie och fortsätter en stund till här hemma. Receptet hittar ni här. Perfekt som mellanmål eller till frukosten. 
 
 
 
 
Visa fler inlägg