En galakväll

I fredags var det fotbollsgala med laget, en avslutning på säsongen. Röda mattan, välkomstdrinkar, tipsrundor, mat, prisutdelning, musikquiz, efterrätt och så fick vi ledare också både tal med rim och fina presenter. Blev riktigt glad och rörd, ett underbart härligt gäng som jag även nästa säsong kommer att träna och försöka utveckla till ännu bättre fotbollsspelare. Lite skillnad blir det från min roll förra säsongen, denna säsong blir jag istället för att vara assisterande i utvecklingslaget, assisterande tränare i A-laget och så klart fortsatt fystränare tillsammans med Malin :) En ny spännande säsong väntar! 
 
Det är sällan jag kliver ur mina träningskläder nu för tiden så när jag nu fick chansen så drog jag på stort och fixade till och med håret ;) Jag kan i princip en uppsättning det är denna, tar 5 minuter (men ser ju mer avancerad ut än så), jag försökte mig på lite nytt, men det blev inge bra så då var det bara att dra fram mitt säkra kort ;) Insåg även att min rygg har växt sen sist jag hade denna klänning (nyår) dragkedjan gick inte hela vägen upp och kavajen jag hade till är också för liten för jag har fått för bred rygg.. I-landsproblem för oss som gillar att träna, men kul att se att träningen gett resultat ;) 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: IK Sturehov, fotboll, fotbollsgala, fystränare, gala, glad, klänning, rygg, ryggträning, rörd

Torsdagssysslor

Sovmorgon, mysfrukost framför tv:n tillsammans med jobb, så har min morgon sett ut. Flera veckor sen jag var ifrån actic en hel dag, men idag har jag tänkt försöka. Har inga PT-kunder inbokade så idag är det ”bara” fokus på egna företaget vilket inte är så bara. Eftersom jag ska bort samt jobba i helgen så tänkte jag även rota runt lite bland julpyntet och fixa lite här hemma, så mysigt att det snart är jul :) Kanske att jag även julbaka lite, får se om jag tar mig tiden att ta en cykeltur till affären vilket är ett måste i så fall. Ska även förebereda lite inför morgondagens fotbollsgala som vi har med laget imorgon. Något som jag inte tänkt på som spelare är hur otroligt mycket tid som går åt till planering och strukturering kring ett lag, visst att man tänkt på det ibland, men aldrig att man riktigt förstått hur mycket. Det är synd för då hade jag som spelare uppskattat det ännu mer, ålder och erfarenhet gör en klokare på många olika sätt vilket är något jag faktiskt uppskattar med att bli äldre. Ha en strålande torsdag! 

 En bild från lördagens föreläsning, dagens arbete innebär bland annat förberedelse för nya föreläsningsuppdrag, otroligt spännande och roligt! :)
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: actic, eget företag, föreläsning, jobb, reach your goal, sovmorgon, träningsblogg

Fitnessfestivalen

Det har redan gått ett år sedan vi åkte till Göteborg och PT-dagarna samt fitnessfestivalen, hur galet fort går inte ett år! Jag hittade mitt anteckningsblock med notiser från PT-dagarna för någon vecka sedan och en hel del intressant fick jag med mig som jag speciellt har nytta av nu när jag verkligen kommit igång och jobbar. I år blir det inga PT-dagar, finns inte utrymme i schemat för det, men ett dagsbesök i Göteborg har vi tänkt hinna med så vi trycker ihop oss i bilen Marko, jag och några vänner och bilar ner på lördagen. Jag jobbar både fredag och söndag, men känns som en rolig ledig dag att röra sig bland träningsfolk och kanske hitta lite inspiration. Är det någon av er som ska dit? 
Bjuder på lite bilder från förra året. 
 
Visa fler inlägg