Bokus, köp & säljtorg

Hittade här om dagen bokus köp och säljtorg som jag kan rekomendera till alla som letar eller vill sälja studentlitteratur. Det är helt gratis att lägga upp en annons och den ligger kvar i 30 dagar. Jag la upp en annons i veckan och det gick inte ens en dag innan jag fått sålt en bok så in där och kika! Jag kommer leta efter studentlitteratur där i framtiden.

Laborationsrapporter och åttondelsfinaler

UPPDATE: Vi kom visst till kvartsfinal ;)

Sitter och filurar på laborationsrapporter som blivit släpande, inte bra, men det är ju så sjukt tråkigt att jag snart spyr på dem. Igår var det fotbollsturnering det var desto roligare, vi var kanske lite för få för att orka stå emot, men vi kom till åttondelsfinal och åkte ut med 1-0 och vi mötte bara rena kill-lag och vi fegade inte utan körde ibland med 3 tjejer på plan så jag tycker att vi var bra :)

Team Gärdha!

Fotbollsturnering

Hejsanhoppsan! Ute faller regnet, inne sitter jag med mitt plugg. Men inte allt för många timmar till för idag blir det fotbollsturnering i skolan. Klassen har anmält ett lag så vi tänkte lira lite, inte för att vi spelat ihop oss något eller så, mer för skojs skull :) Ska bli kul att göra något annat i några timmar och få ett lite avbrott.Fredag idag och det är galet vad fort tiden går det var ju nyss helg!
Visa fler inlägg