Videoblogg med magövning

Många som önskat fler videobloggar så nu ska jag verkligen försöka bättra mig och försöka spela in när det är lite dagsljus ute. Så här kommer en favorit magövning som går lätt att göra var som helst i princip och känns härligt i nedre delen av magen om man får till den rätt :) 
 
0 kommentarer
publicerat i Träning
Taggar: core, mage, reach your goal, styrketräning, träna hemma, videoblogg, övning ger färdighet, övningar

Halvvägs genom utbildningen

Mina tre dagar ute på Bosön har passerat, väldigt bra träff denna gång, helt klart bäst hittills och jag kommer hem med massor av nya idéer och tankar. Jag har lärt mig att ha idéblocket med mig för kommer på så mycket idéer när jag är här att använda i min roll som fystränare, personlig tränare och i företaget, inte alltid kopplat till utbildningen utan det verkar som att min hjärna trivs i den själva miljön. Även om mycket är bekant sedan tidigare var det här en riktigt bra summering och förklaring av uthållighetsträning och jag lärde mig några nya begrepp och metoder att ta med mig hem vilket är precis vad jag söker i denna utbildning. Nu återstår bara tre träffar, halvvägs igenom redan, det går undan när man har roligt. Nu sitter jag på tåget hem till Örebro, om det går som jag vill hinner jag ner till kvällens fysträning med laget, så håller tummarna då min marginal inte är så värst stor. Känner mig så pepp på 2015 och allt vad det har att erbjuda! 
 
Bild från gårdagens maxpulstest med laktat mätning. Kändes nästan som att vara tillbaka i labbet på Uni igen ;)
 
 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: Bosön, FTU, fystester, fystränare, fystränarutbildning, kunskap, kunskapstörstande, maxpuls, utbildning

Bosön

Andra dagen med utbildning på Bosön, igår var det bara teori med massor av bra och intressant kunskap, riktigt nöjd med gårdagen så hoppas på en lika bra dag idag. Helt slut var jag i huvudet och ögonen efter gårdagen, så det var perfekt att landa i soffan hos Camilla och mysa upp sig framför en bra film. 
Varje konferensrum på Bosön har en OS-stad som namn, denna gång är vi i Los Angeles. 
 
Idag ska vi jobba med pulsklockor, lära oss hantera och ta till oss data som samlas in och koppla teorin från igår till praktiken. Om dessa dagar fortsätter som gårdagen kommer det här vara min favorit av dessa träffar hittills med råge. Hoppas ni får en fin dag! 
 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: Bosön, fystränare, fystränarutbildning, hälsa, pulsklocka, pulsklockor, stockholm, utbildning
Visa fler inlägg