Pastime

Har gått en promenad i värmen, shorts väder idag igen :) Älskar värmen så härligt! Det är oktober imorgon och det känns inte alls som det och det känns bara så skönt att slippa vara hemma i kylan :) Temperatur hemma enligt yr.no 2 grader temperatur här enligt yr.no 25 grader :D känns verkligen mycket bra. Har fotograferat lite på min promenad men orkar inte ladda upp så många bilder så bjuder bara på två.


Syns kanske inte så bra, men det är en orangeljusslinga där "bollarna" är pumpor.


Den här trädgården får mer och mer pynt varje dag, vi kör förbi den i princip varje dag och det är kul att se hur den byggs på varje dag. Spindelnät, gravstenar, fladdermöss och skelett vet jag att det finns i den trädgården ;)

Jag ser verkligen fram emot halloween ska bli kul att se när pyntningen av trädgårdarna börjar ta fart på riktigt och att få se barnen som går "trick or treat" i utklädnader :) Många stora godismärken har gjort halloween förpackningar på sitt godis och säljer i big pack eftersom folk köper hem så mycket godis för att ge till barnen som knackar på dörren.

Utsikt

Klockan är två och jag har resten av dagen fri och framför mig. Har ingen aning om vad jag ska hitta på, men det visar sig kan googla lite på columbus och se om jag hittar något roligt :) Är så trött hela tiden har blivit tvungen att ställa väckarklockan dem två senaste dagarna för jag vaknar inte längre när Elias vaknar och drar igång med ett jäkla tempo. Hur orkade jag gå upp klockan sju när jag gick i skolan? Jag tror att min trötthet har lite med att det fortfarande är så mycket nytt varje dag så min hjärna går på högvarv hela dagarn och hinner inte återhämta sig på nätterna, fast jag sover ju inte så bra heller, sover alltid sämre när jag sover själv, vaknar och vrider på mig och letar efter den som brukar sova med mig, så kanske har det med det att göra också.


Utsikten från ett av mina fönster, ser nu att jag lyckades få med en ekorre på bilden också, säger ju det dem är överallt. Måste hämta dammsugaren hit upp för hittade döda flugor bakom persiennerna.. blä

Jag överlevde

Jag har varit med om den absolut läskigaste cykelturen i mitt liv någonsin! Cyklade iväg när det fortfarande var ljust ute, man kunde ana att det snart skulle bli mörkt, men inte mer än så. Cyklade till "down town" och utforskade lite, otur som jag hade var några bra cykelvägara avstängda på grund av ombyggnad och jag kunde inte ta mig så långt som jag ville utan att behöva korsa stora läskiga vägar. Folk kör som galningar här så höll mig på säkra sidan.

När jag skulle cykla hem var det redan mörkt, hur gick det till? Det hade ju bara gått en timme, men nu var det bläcksvart och jag hade inget cykellyse. Jag märkte inte att det var så mörkt som det faktiskt var innan jag kom in i skogen :O Jag såg verkligen ingenting! Det var som att cykla i total blindo och jag var livrädd jag är inte så reaktionsnabb på handbromsarna ännu vill ha trampbroms så hade det dykt upp något på vägen hade jag varit körd, om det legat en pinne eller sprungit ut en ekorre framför mig, det var inte roligt att det lät massor från skogen också av alla djur. Tillslut kom min räddning en man på en sportcykel med superbra lyse, han cyklade så jäkla fort bara, men jag lyckades hänga på ända tills vi var ute ur skogen :) Var överlycklig när jag kom hem och vet att jag måste vara hemma innan 8 om jag inte har cykellyse hädanefter ;)

Bjuder på några bilder från utflykten :)




Visa fler inlägg