Utan dator

Det tog 40 min från mitt förra inlägg tills min dator la av, så jag tittar mejlen på skoldatorn och får klara mig utan dator fram till nästa vecka då jag ska "flytta" till katrineholm för ett tag, iaf mina kläder, har tänkt spendera lite mer tid i katrineholm och pendla till Örebro för att spela lite fotboll bara och ta hand om mina blommor ;) Återkommer när jag har en egen fungerande dator igen..

Trojaner man inte vill ha

Igår fick jag ett samtal från min bank, mitt internet inlogg till banken har blivit spärrat för jag har råkat ut för en trojan på min laptop. Denna trojan tar sig förbi alla brandväggar utan att bli upptäckt och är speciellt ute efter banker och försöker hacka in sig på bankerna. Så nu måste jag omformatera datorn, allt måste väck och sen får jag använda min dator till bankärenden. Jag vill inte ha någon trojan på min dator för jag vill inte formatera om hela datorn och slänga iväg alla mina bilder och alla dokument som finns på min dator.. men men man vill ju inte ha någe skit på datorn och jag har märkt att på vissa internet sidor går det väldigt segt nu mer, så det måste ju göras, men varför ska man lyckas få någe sånt här skit! :O Min vanliga tur..

Det bästa som finns

Igår åskade det ganska ordentligt ute i byle, jag och Marko la oss i sängen och låg och tittade på blixtrarna och lyssnade till regnet och pratade om allt mellan himmel och jord tills vi somnade, jag inkurad i hans famn, små enkla stunder, men så otroligt mysiga :)

Började dagen på bästa sätt 7.8km på 40 minuter. Älskar när det går bra att springa, nu är jag på gång och snart ska jag ge mig på milen, vill inte gå på den innan jag är säker på att jag klarar den under timmen :) Vårruset planerna las ner, men känner att en tur i byle skogarna nästan är bättre än att springa bland andra, jag är inte bra på det, att prestera när andra ser på, speciellt inte när det kommer till löpning..  Men kanske en dag? för vem hade någonsin kunnat tro att lilla jag skulle gilla att springa? haha ja är möjligt helt enkelt ;)

Visa fler inlägg