Sista träningen för i år

Började dagen med en tänkt joggingtur som blev en löptur, fick lite tidsbrist så fick bli ett högre tempo och sprang en kortare runda, kändes segt i kroppen idag, men känslan efteråt är härlig. Min första tanke var att jag skulle besöka Actic idag eftersom jag har ett presentkort med fri träning fram till 12 Januari, men det var stängt! Kunde ju tycka att öppet till tolv kunde de ju haft i alla fall, är glad att jag hemma i Örebro har ett gym som har generösa öppettider 05-24. Tur att jag kan vara flexibel med min träning och om jag bestämt mig för att träna så ser jag till att det blir så också. 
2013 har varit ett riktigt bra träningsår, jag har varit i mitt livs bästa form både konditionsmässigt och styrkemässigt, det känns så otroligt härligt att känna sig stark och kunna vara nöjd med sig själv och ens framsteg. Inför nästa år så är mina träningsmål att förbättra konditionen, jag vill ta milen på under 50 minuter och jag vill utveckla min styrka, jag vill orka 12 chins och förbättra min teknik och stärka min ländrygg som jag är väldigt svag i förhållande till resten av kroppen, vilket inte är bra då det skapar obalans. Utifrån mina mål så kommer jag att dela in dem i delmål och lägga upp en plan för att på ett realistiskt sätt kunna nå mina mål. Jag ser med spänning och glädje fram emot det kommande träningsåret och mitt mål är att i slutet på nästa år återigen kunna säga att jag är i mitt livs bästa form, för jag vet att jag kan bli ännu bättre och jag vill fortsätta utmana mig själv så att jag utvecklas. Vad är era träningsmål för det kommande året? 
En kommentar
publicerat i Träning
Taggar: SMART, endorfiner, löpning, mot nya mål, målsättning, rolig träning, träning, träningsmål, utmaning, utvecklas

Tillbaka på gymmet

Mitt dygn är lite upp och ner, sov väldigt länge idag vilket resulterar i att jag är väldigt pigg just nu. Igår åkte vi hem till Örebro eftersom Marko jobbade idag, så då kunde jag gå till gymmet under dagen. Riktigt härligt att få svettas ordentligt, jag var lite tidsoptimist och fick springa till bussen både när jag skulle till och hem från gymmet så fick även lite flåsträning även om det inte var tanken. Bussarna brukar aldrig vara i tid, men idag var dem det och då kan man inte vara ute på sekunden, förstår inte det där antingen så står man och väntar i flera minuter eller så får man springa, sällan det blir lagom i tid.. Kändes som att jag verkligen fått en härlig superkompensation utav vila och överflöd av mat, jag kände mig riktigt stark och kunde även öka vikten i några övningar vilket alltid är en härlig känsla, sker mer sällan nu när man tränat ett tag. Det blev rygg och biceps idag, bara för att jag kände för det, när jag kom hem så gjorde jag några chins och pull-ups i min stång hemma för att ta ut det lilla som fanns kvar, skakade i musklerna när jag lämnade gymmet så det blev inte så många, älskar den härliga känslan av att vara helt slut efter ett besök på gymmet, har verkligen saknat den känslan. 
 
När jag kom hem så blev det kycklingspett med teriyakisås på en salladsbädd till middag, så galet gott, älskar teriyakisås! Därefter blev det snabb ompackning och dusch innan vi åkte tillbaka mot Katrineholm eftersom vi ska fira nyår här imorgon. 
En kommentar
publicerat i Kost, Träning;
Taggar: gym, hemma träning, kost, rygglyft, ryggträning, sallad, teriyaki, träning, träningsblogg

Nya träningskläder

Det blev en hel del nya träningskläder inhandlat under New York resan. Det var så sjukt mycket billigare så jag passade på att fylla upp med sånt som jag behöver. Det blev tre träningslinnen (ett från adidas och två från nike) tre löpartröjor i olika tjocklekar från nike, tre par shorts från nike, gymskor från nike, sportbehå från victoria´s secret och löparhandskar från adidas. Skorna kostade 670kr och de kostar ungefär dubbla i Sverige och det mesta kostade ungefär halva priset jämfört med här hemma, så sjukt att det är så mycket billigare där borta. Jag är i alla fall riktigt nöjd över alla mina köp och längtar efter att testa allt. Det första ska jag testa idag, då jag ska ta mig till gymmet och mosa lite muskler. 
0 kommentarer
publicerat i
Taggar: New York, adidas, gymskor, nike, shopping, träning, träningsblogg, träningskläder, victoria´s secret
Visa fler inlägg