Första passet

Känner att jag är lite off här, men det är mycket just nu som snurrar i mitt huvud och en del administrivt att fixa inför fredagen och även inför framtida projekt. Har bland annat varit på banken och fixat med lite papper idag, haft utbildning i servering inför framtida jobb på conventum och efter det så var det äntligen dags för första träningspasset på gym efter förkylningen. 
 
Tränade med Marko och jag fick välja vad vi skulle köra och valde min nya favorit sen ett tag tillbaka, bänkpress. Jag har varit så otroligt svag där, eftersom jag aldrig har tränat på det (logiskt egentligen), men nu börjar jag känna mig stark. jag har gjort en tvåa på 47,5 kg så nu är nästa mål att klara 50 kg. Kände mig ganska stark idag, men inte redo för en ny maxning. Efter bröstpasset så avslutade vi med lite mage. Så kul att vara på gymmet igen efter ett litet nackspärr/förkylningssuppehåll. 
 

Veckans pepp

En sådan här härlig solig höstvecka så vill vi ju bygga på motivationen och hålla uppe lågan hela veckan ut. Jag kan vara otroligt otålig, vill att saker ska hända nu, helst igår, speciellt när jag ger mig in i något nytt. Det är något jag får jobba på och som tur är har jag en sambo som påminner mig ibland. Det är en drivkraft som ger mig många möjligheter och utmaningar, men ibland är det viktigt att stanna upp och inse hur långt man har kommit. 
 
Så veckans pepp handlar om att komma ihåg att en förändring oavsett om den är liten eller stor är värdefull. Det kan vara början på något stort. Lyft dig själv och dina framsteg och ta motivation från din egen resa för att vandra vidare. Glöm aldrig bort att stanna till och reflektera över alla dina framsteg och allt du har. Så med dina egna framsteg som motivation tar vi oss framåt resten av veckan och fortsätter på det spår vi startat! 
 
Ha en toppen vecka! 
 

En roliga vecka framför mig

En underbar strålande måndag är här. Sista veckan i september och en sådan otroligt rolig vecka framför mig. Mitt roliga schema för denna vecka: 
 
Måndag - Fick massage på förmiddagen och träffade en härlig vän samt att jag jobbat hemifrån under eftermiddagen, fixar med lite inför fredagen och lite online-coaching. 
 
Tisdag - PT-jobb, seniorpasset och ett möte på Drivhuset och ställa i ordning massagerummet
 
Onsdag - PT-jobb och utbildning i servering inför lite mer jobb på conventum fram mot jul. 
 
Torsdag - PT-jobb, fixa med det sista inför starten på Studio Green, samt jobba med online-coaching.
 
Fredag - PT-jobb, första dagen på Studio Green och sen tåget till Stockholm för att ha en familjehelg. 
 
Lördag & Söndag - Stockholm med familjen
 
I fredags var vi och började fixa i mitt behandlingsrum, vek handdukar, skruvade upp hyllor, dekorerade och pysslade lite smått. Upptäckte några saker som jag behövde köpa in så har fixat det under helgen. Ska bli så otroligt roligt att komma igång och bokningarna fortsätter att strömma in så det känns så otroligt roligt det med. Lite barn inför julafton känsla denna vecka då jag verkligen ser fram emot fredagen av två anledningar då, men som tur är har jag ju massa annat roligt som ska göras innan så jag slipper gå och vänta. Sen är jag kvitt min förkylning så det innebär ju träning! :D 
 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: höst, höstsol, jobb, massage, massör, planering, stockholm, studio green
Visa fler inlägg