4 år tillsammans

För en vecka sen så firade jag och Marko fyra år tillsammans. Eller firade och firade vi åt pizza och delade på en Ben & Jerry och var mest sega efter två dagars festande (det tar på krafterna att fira midsommar) Men vad är väl fyra år ihop? Mamma och Pappa firade 30 årig bröllopsdag i tisdags! 38 år som par. Det är ju lite mer imponerande så kände att vi låg lite i lä där med våra fyra år. Det blev god mat,tårta och fika på tisdagen, så lite mer uppstyrt firande på deras dag och så hade de köpt blommor till varandra. Ovanligt med äktenskap som håller nu för tiden så då tycker jag att man ska fira om man lyckas hålla ihop och stå ut med varandra! Det är ett givande och ett tagande och något som alltid kräver vårdnad och omsorg om man vill att förhållandet ska överleva och kanske inte göra det allt för märkvärdigt utan hålla sig kvar på jorden och inte börja jämföra och värdera med andra utan se till sig själva, vad har vi för behov och vad trivs vi med och hur vill vi leva? Det tror jag är det viktiga.
 
Ta hand om varandra och vårda era realtioner! 
 
 

Söndags gymmat

Det var endast tre personer när vi kom till gymmet idag, efter halva träningspasset hade alla andra tränat klart så då var vi själva på gymmet. Lugnt och skönt, inte något högtryck inne på gymmet i alla fall. Jag körde lite armar och bröst, jag känner mig mycket bättre i axeln nu, men nästan alla pressövningar har jag plockat bort och ersatt med rehab övningar för att stärka muskelaturen runt om axeln. Ökade i hantelpressen (enda pressövningen som jag kör) det blev 12,5 kg hantlar två set med 10 rep sista setet orkade jag bara 6 rep, men sjukt stolt att jag ökar även om jag inte gymmar så mycket nu på sommaren, det har blivit mer löpning då jag gillar att vara ute i naturen och njuta utav sommaren. 
 

Midsommarafton 2013

Det var en strålande dag igår. När jag kom hem från löpturen hade grabbarna vaknat till liv och var på väg till gymmet så jag hakade på och körde lite mage/rygg. När vi kom hem la vi oss på gräsmattan och njöt av solen och värmen innan det var dags att göra sig fin för kvällen.

Det blev massor av god mat och goda efterrätter och trevligt sällskap. En kvällstur ner till sjön, där några tog ett dopp i det kalla vattnet. En lyckad midsommar kväll helt enkelt.

Visa fler inlägg