Anmäld till Vårruset

Mitt allra första lopp i livet var förra året,då sprang vi ett gäng tjejer i klassen plus Hanna som också läser Tränarprogrammet, men året under oss Vårruset. Det var riktigt roligt även om vi var tokirriterade på alla som överskattade sin förmåga och som vi fick sick sacka oss förbi för att dom börjat gå. Nu är vi anmälda igen och den 22 Maj så springer vi Vårruset här i Örebro, den här gången så ska vi inte underskatta vår kondition utan stå där långt framme redan i starten  :) Nu måste jag bara bli bra i mitt ben så jag kan börja springa igen, känner mig riktigt taggad på löpning speciellt nu när det är så fint väder ute. Ska någon av er springa Vårruset eller något annat lopp för den delen? 
Bjuder på några bilder från hur det såg ut förra året
 
0 kommentarer
publicerat i Träning
Taggar: jogging, kondition, konditionsträning, lopp, löpning, träning, träningsblogg, vårruset

Ställa om klockan

Usch vad jag ogillar att ställa om klockan, även om jag vaknade tidigt denna morgon så känns det som att jag har legat efter i tiden hela dagen, dagens timmar har inte riktigt räckt till. Hela helgen har gått undan, underbart väder som jag och Marko njöt utav i några timmar inne i centrum igår och gjorde av med pengar. Jag köpte nya jeans, hatar att prova byxor, men efter att ha gått i trasiga byxor ett tag så kände jag att det var dags. Lite nackdelen med att vara student och tappa centimetrar i midjan (det blir dyrt i klädväg), jag "krympte" ur alla mina byxor och har haft två par som fungerat ett par som jag köpte i början när jag la om kosten och ett par som jag köpte förra året i januari och tror jag har ungefär samma storlek som då (älskade dom jeansen). Men att bara ha två par jeans i ett år leder till att det slits och nu gav båda paren upp samtidigt.. Hittade ett par sköna och prisvärda på BikBok igår och hade även rabattkupong på 100 kr så blev ännu billigare, yeah! Sen köpte jag även en snygg vårjacka, men måste gå tillbaka med den såg att det var en reva i den när jag hade på mig den idag, hatar när man upptäcker sånt efter att prislappen är borttagen... 
 
Annars har helgen varit fylld av storhandling, matlagning, titta på fotboll, filmtittande, träning och annat fix här hemma ungefär så som mina helger brukar se ut. Har fått ganska många timmar utomhus i solen så det känns riktigt härligt. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon och möta en ny vecka. Hoppas ni haft en fin helg och lika fint väder! 
 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: byxor, fotboll, jeans, match, matlagning, shopping, storhandling, ställa om klockan, träningsblogg, träningsmatch

Ändra träningsmål

Måste erkänna en sak, jag vet inte vad jag vill just nu med min träning. Eller det är lite mer komplicerat än så, jag vet vad jag vill egentligen, men börjar känna att det kanske inte fungerar. Igår när jag var ute och sprang så skrev jag att det gick riktigt dåligt och det är för att jag fick så jäkla ont. Jag har kännt att det gjort lite ont i mitt vänster ben, men igår började det göra så ont att jag haltade när jag kom hem och idag gör det fortfarande ont när jag går. Jag har problem med mina fötter, har för höga fotvalv så behöver skoinlägg, problemet är att jag inte kan springa med skoinlägg för jag får skavsår i fotvalven av skarven från sulorna. Nu när jag valt att inte springa med skoinläggen för att kunna springa oftare än 1 gång i veckan (annars måste jag vänta på att skavsåren läker mellan löpturerna) gör i sin tur att jag antagligen överbelastar mitt ben när jag springer så jag får ont där istället. Så nu vet jag inte hur jag ska göra med min löpning. Jag älskar att springa, det är så befriande och härligt, men vill inte ha ont så måste komma på en lösning på mitt problem. Någon som har haft samma problem eller som har något förslag på hur jag kan lösa detta? Jag vill ha något slags mål med träningen, som nu har jag några lopp i sommar som jag vill springa som kan motivera mig till att träna, men vad ska jag fokusera på om det inte går med löpningen? 
 
0 kommentarer
publicerat i Träning
Taggar: funderingar, hjälp, jogging, löpning, skavsår, träningsblogg, träningsmål, utvecklas
Visa fler inlägg