Ny dag, nytt jobb

Gjorde ett avbrott i mitt studerande idag. Har spenderat hela dagen utomhus i det underbara vädret och bara njutit, varit lite social och inte gjort så mycket ansträngande vilket jag tycker var ett skönt avbrott. Nästa avbrott blir på lördag, men fler gånger än så är nog inte omöjligt att det blir. Att jobba för Uniflex när man studerar är för jäkla bra man får pröva på så mycket olika saker och även om det inte är saker som jag vill jobba med i framtiden så lär man sig alltid något som man kan ta med sig i livet.Igår var en lärorik dag i skolan också, jag tycker mycket bättre om dem dagar då jag känner att jag lärt mig något nytt. Imorgon är det redan fredag! Ikväll blir det att träna och läsa på mina anteckningar inför seminariumet imorgon. Fullt upp, men det är nog så jag gillar att ha det ;)

Livsnjutning

Livsnjutare, jag har inte behövt vara till skolan sen i onsdags och det njuter jag lite av. Njuter av att jag och Marko för en gångs skull har föreläsningsfria dagar samtidigt så att vi får lite tid med varandra. Jag försöker läsa och plugga så mycket som möjligt, eftersom jag ska jobba två dagar den här veckan vill jag inte hamna efter med något. Njuter av värmen och ska försöka hinna med och träffa en vän idag och kanske titta på en lägenhet också. Jag skulle verkligen behöva vinna en rejäl summa pengar så att jag bara kunde gå och köpa mig en lägenhet i Örebro och slippa fundera på kostnader och sånt, men så fungerar inte livet även om man önskat.

Gillade att jag fick mer i lön än vad jag räknat med, ibland är det bra att inte riktigt ha koll för då kan man bli positivt överraskad :)

Serieseger!

Serieseger i div 4 eftersom vi vann dagens match! Tjoho vad bra vi är, hittills endast förlorat två matcher och en av dem var mot just Viljan som vi mötte idag så då var det ju extra kul att vinna, speciellt också eftersom vi fick storstryk borta i våras. I övrigt så tror jag att jag ska sattsa på att vinna skytteligan i div4 jag behöver bara göra 18 mål i nästa match som är säsongens sista för att klättra upp från andra till första plats. Rimligt mål va? Ja självklart! ;)

Bästa laget!

Nu ska jag bege mig till Malin för en trevlig kväll! Take care!
Visa fler inlägg