Dag ett avklarad

Super duper trött, kroppen och knoppen är inte van vid att jobba, mina fötter värker, men det är kanske ganska förståeligt då jag gått 24 000 steg eller 18,2km om man vill räkna det så istället. Jag hoppas att fötterna vänjer sig snart annars kommer det bli fem jobbiga veckor. Känner inte att det finns energi till mycket efter jobbet, men måste massera mina sista praktiktimmar och spela en fotbollsmatch den här veckan..
 
I övrigt så hade jag en super trevlig midsommarhelg med massor av god mat och en hel del mys med Marko. På midsommardagen var det min och Markos 3 års dag, inget direkt firande blev det, vi tittade på fotboll och delade på en marabou chokladkaka och jag blandade till några drinkar, mer avancerat än så blev det inte, men så mysigt så. 
 
 
 

Bästa betyget

 
 Jippi fick betyget för Idrottsmedicin kursen och jag satte ett VG, avlsutar terminen med bästa betyget känns ju inte fel alls. Så jäkla skönt att äntligen få ett VG har slitit hårt, men kan ju också ha med att jag redan läst idrottsmedicin förra året att göra ;)
Idag är det underbart väder, jag startade dagen med 1 ½ h träning med Anna, vi körde lite intervaller och sen var vi förbi aktivitetsparken vid furuliden och körde lite styrka. Sen blev det god lunch och snabb dusch innan jag gav dagens första massage. Nu ska jag sätta mig i solen och njuta lite innan det är dags för nästa massage. Försöker verkligen få gjort så många som möjligt innan jag börjar jobba nästa vecka.
 
Visa fler inlägg