Si så där

Jag har varit rätt dålig på att plugga nu i slutet av veckan, min uppgift var så jäkla tråkig, jag kompenserade det med att vara rätt bra på att jobba. Fick beröm för att jag sköter jobbet "förjävligt bra" för att citera och ändå känns det som jag mest virrar runt stundtals (börjar hitta bättre nu iaf). Igår fick jag motion på jobbet i alla fall eftersom hissen var knasig så jag fick springa och leta efter den hela tiden för man kunde inte trycka ner/upp den från någon annan våning, det gick bara att åka med den om man gick in i den på den våning den var på.. det värsta var om man kom upp till en våning och någon hunnit ta hissen ner eller upp en våning.. haha då var jag inte glad. Jag är beroende av hissen i mitt jobb, jag kan inte dra stora soptunnor i trapporna det funkar inte, rolig syn som jag fick framför mina ögon, mig släpandes på en stor soptunna fyra våningar haha ;)

Funderar på att skriva en sådan här lista,
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Då riskerar jag inte att tråka ut er med plugg-inlägg.. vi får se, fast då skulle jag inte göra en varje dag utan när jag känner för det, bloggen prioriteras inte vissa dagar när det är mycket annat viktigt att göra.

Nu ska jag sortera in bilder från USA i mitt album :)I'm going back

Jag ska åka till USA och vara borta nästan hela april 7-24 närmare bestämt :) Blir till att se och upptäcka lite annat och vi är nästan hela familjen som åker och Olliver. Det ska bli super kul att se lite annat och träffa alla igen :) Vi kommer att besöka Texas, Columbus och New York under vår vistelse. Jag längtar redan! Kul att ha något att se fram emot nu när man sitter med en massa plugg :) Kommer att sköta mina studier från USA, det är det som är så jäkla bra med distansstudier man kan resa och plugga samtidigt :D

Oflyt

Vilken härlig start på veckan! Marko missar tåget med ca 30 sekunder, eftersom han hade upprop till ny kurs var det bara för mig att snällt skjutsa honom till eskilstuna där han kunde hoppa på buss till västerås. Eller inte var jag tvungen, men kändes taskigt att låta bli när jag ändå kunde liksom. Kommer hem från eskilstuna och startar datorn och upptäcker att internet inte fungerar, visar sig att boxer stängt av 1 vecka och 1 dag innan avtalet går ut! Schysst liksom så nu sitter jag i en jävla skit situation med mina distansstudier. Har vandrat ner till stadsbiblioteket och försökt ladda hem så mycket "material" (vill säga, uppgifts information och tidsplaneringar ) från internet som möjligt till alla mina kurser för att kunna plugga hemifrån. Marko åker till Holland på onsdag så får passa på att låna hans internet imorgon, får se hur jag löser detta i slutet av veckan och nästa vecka då föreläsningarna börjar. Biblioteksmiljön är inte så rolig när det kommer till föreläsningarna, men kanske mitt enda val.

Hoppas ni haft en mindre kaotisk och oflytsam start på veckan. Och juste eftersom vi har haft internettelefoni så fungerar inte hemtelefonen så om ni vill nå mig får ni ringa på mobilen :) Nu ska jag finlira lite på en uppgift innan jag ska skicka iväg den :)

Tjingeling!
Visa fler inlägg