Where did my ID go?

Efter pluggande och tittande på en värdelös film som vi inte ens såg klart och utsökt middag hemma hos Marko åkte jag in till stan och gjorde mina vänner sällskap hemma hos Hanna P, super trevlig kväll, precis vad jag behövde! Vi tog oss till statt och där upptäcker jag att min plånbok inte befann sig i min väska. Så jag sa åt mina vänner att gå in på statt och fortsätta kvällen utan mig då jag ändå inte kunde göra något utan varken id-kort eller bankkort, traskade hem i småkylan och fortsatte letandet, men ingen plånbok hemma hos mig. Imorse ringde Marko och han hade hittat den hemma hos sig!

Var ganska bra ändå att jag avslutade kvällen tidigare för då fanns det lite mer energi idag.

Hårda tag

Den här helgen blir tillägnad plugg, måste ta tag i det på riktigt och få klart min slutuppgift eftersom energin verkligen inte finns på veckorna när jag jobbar 7½ timme om dagarna. Jag orkar inte studera i flera timmar på det, jag är helt enkelt inte en tillräckligt driven person för att orka med det. På fredagar jobbar jag bara 4½ timme så igår bar det iväg till Örebro för att byta mina kläder, hon i kassan var rätt snorkig, jag tror det berodde på att ett av linnena var på halva priset nu så då fick jag tillbaka pengar, inte illa så då gick jag och införskaffade mig ett par jeans shorts.

Lite tur att det är dåligt väder idag för då får jag inte ångest över att jag måste sitta inomhus hela dagen.

Förhoppningsvis kommer torsdagen att vara en underbar dag! Förhoppningsvis har jag då avslutat mina två sista kurser och har 5 dagar ledigt från både jobb och skola! Det är nära nu!

Inte undra på

Det var inte så konstigt att jag hade så jävla ont i foten igår, på kvällen upptäckte jag att min stortå mer liknade en potatis än en stortå och mamma konstaterade att jag fått en infektion i skavsåret, så det blev att tvätta såret och så fick mamma vara där med sina grejer och imorse hade min stortå återgått till en mer normal storlek och det går att gå på foten någorlunda i alla fall. Misstänkte att det inte riktigt kunde vara möjligt att ett vanligt skavsår skulle kunna göra mer ont än en sydd tumme.

Idag har jag gjort en gigantisk "att göra lista" så nu har jag en hel del att bita i. Har redan prickat av en punkt och är halvvägs igenom punkt två och sen är det flera "lätta, snabba" punkter, men väldigt viktiga att pricka av innan det är dags för att jobba.

                                               

Visa fler inlägg