Adventsfika

Idag har jag bakat lussebullar med Sanna, Marko var också med på ett hörn. Vi spelade julmusik och hade det bra. Jag och Sanna är båda pepp på julen i år och har tänkt julstöka massor, hoppas det håller i sig så vi inte lägger av halvvägs... men det tror jag inte ;)

Efter träning och lite käk i magen så har jag varit på adventsfika hemma hos Camilla. Det var mys och skönt att ha sin vän hemma i Sverige igen.

Här får ni tänka er en bild av lussebullar, pepparkakor och julmust som jag tänkte ta en bild av, men det blev inte av.

I´m feeling it

Oj oj oj vilken träningsvärk jag har efter ruggbyn igår, mina axlar, min rygg och ja egentligen hela överkroppen och rumpan lider av extrem träningsvärk. Sån där jobbigt skön känsla.

Somnade till min julfilm igår så har tittat klart den idag, nu ska jag julpynta lite innan min Marko kommer hit. Kanske baka lussebullar idag? Ogillade lussebullar när jag var liten, men börjar faktiskt tycka att det är rätt okej, så länge som det bara är russin på och inte i bullen,  om inte annat så luktar det ju jul ;) Var är snön och kylan! Vinter vinter jag välkomnar dig!

Workshop

Soffläge blev det denna fredagkväll, kom hem från Örebro en hel timme tidigare än vad jag räknat med 17.00 ganska exakt rullade jag in på gården. Rolig dag i skolan, vi hade workshop, så jag startade dagen med att med min grupp leda ett boxningspass, sen inspektera en annan grupp och efter lunch blev det att köra två andra gruppers pass, vilket innebar ruggby och gymnastik/styrkepass. Roligt, men blev trött och helt slut.. Praktiska lektioner är mina favoriter :)

Nu ska jag förflytta mig till sängen har laddat upp med julfilm, så ska passa på att titta på det när Marko inte är med då han inte är lika förtjust i idylliska, solskens historier som man redan sett hundra gånger så som jag är. Jag älskar julfilmer, har redan fixat så att jag har mysteriet på greveholm på datorn i år istället för på gamla vhs band från 90-talet ;) Måste ju göra min årliga tradition och bygga upp julstämning med hjälp av favoriter. Speciellt nu när snön och kyla lyser med sin frånvaro..

Visa fler inlägg