Fredagsjogg i kvällssolen

Tog mig ut i kvällssolen och en runda i markaspåret, härligt att kunna springa i shorts och t-shirt! Det jag inte riktigt räknat med var alla små flugor, svalde ett antal, hade ett antal i ögonvrån och några som drunknat i svetten i pannan när jag kom hem (fick springa och blunda genom moln av knott/småflugor) och när jag var längst bort på sträckan så blev jag jätte nödig! Försökte stanna i skogen, men det var galet med mygg hade fem på armen direkt plus ett antal i ansiktet så gav upp den tanken och sprang vidare istället.. haha hatar när man blir nödig på löprundan.. Fick bli hissen när jag kom fram och sen springa in på toa. Svettig och nöjd över 4,5km i ett skönt tempo och det var framförallt skönt för träningsvärken i benen att skaka loss lite :) 

Fredagskänslor

Solig och härlig fredag, jag tog sovmorgon idag ställde ingen väckarklocka och det resulterade i att jag vaknade vid nio! Sov 10 timmar inatt! Det är ovanligt att jag sover längre än till åtta speciellt om jag somnar innan elva, men kroppen visste nog vad den behövde efter den här veckans stress. Utvilad och pigg har jag suttit vid datorn hela dagen, känner mig inte lika pigg nu. Tentaplugg och rapportskrivning är det som aktiverar mig idag. Längtar verkligen till kl 14.00 på tisdag, då är den muntliga tentan genomförd och förhoppningsvis är jag även klar med mina labbrapporter (de är nästan färdiga redan nu) och har "sommarlov". Å så härligt då ska jag njuta av sommaren! 
 
Cyklade iväg och handlade innan fredagsköerna börjar och de hade fått in Celsius på Willys igen så nu sitter jag och tankar energi och laddar upp för lite mer plugg. Celsius ger mig verkligen energi och är inte alls fel när man har långa dagar med plugg eller ska träna och behöver en extra kick med energi :) 

Sömnbrist och benpass

Det har blivit väldigt lite sömn den här veckan, jag som vill ha minst 8 timmar har somnat efter kl tolv varje dag och varit uppe innan kl 06.00 varje dag, vilket inte är en så bra kombo, men sista veckan med plugg innan sommarlov så bara att bita i! 
 
Idag är det en fullspäckad dag, uppstigning kl 05.30 avfärd mot gymmet kl 06.15 kl 09.00 var det dags att plocka av accelerometern och sen redovisning av ett annat arbete efter det. Lunch hemma, skriva klart mitt PM som ska lämnas in idag och en tupplur på det för att orka med eftermiddagens seminarium för att sedan direkt cykla till fotbollsträningen, pust, haha så planerad dag i minsta detalj, lär stupa i säng ikväll skönt att jag fixat en matlåda att äta när jag kommer hem efter träningen! 
 
Idag var det benens tur att få sig en omgång och jag kände mig väldigt trött i kroppen inför träningen, men när vi väl kommit igång så kände jag mig riktigt pigg och stark! 
 
 Vi har börjat köra benpress, jag har inte kunnat det då vissa maskiner direkt gör att jag får ont i mitt knä, men det har inte känts någonting alls så vågade till och med öka belastningen idag :) 
 
Ökar sakta men säkert vikterna i benböj också, känns fortfarande bra i mitt knä så det är skönt önskar att jag kunde öka mer, men vågar inte riskera något vill inte tillbaka till noll ;)
Visa fler inlägg