Sommaruppehåll

Igår träffade jag Anna, vi tog en tur upp till Ica Maxi där man får stans största mjukglassar och billigaste med tanke på storleken på dem och där dem har bästa strösslet :) Vi åt även middag ihop på Nobel och hade en trevlig pratstund. En toppen eftermiddag och kväll!

Jag kommer inte ha tillgång till internet under min fyra veckors semester, kanske någon gång, men jag "stänger" bloggen över sommaren och tar upp den igen sen när jag kommer hem i augusti. Det ska bli otroligt skönt och härligt att få komma bort, har pluggat och jobbat hela våren och längtar efter avkoppling och dagar med Marko utan att ha måsten hängande över sig!

Idag ska jag träffa Camilla, besöka sjukgymnasten, packa klart väskan och åka och lämna den till Markos föräldrar och sen sova. Imorgon åker vi på begravning i Kinna, min farbror ska begravas. För att jag ska slippa stressa hela vägen hem så ska vi köra upp till jönköping imorgon kväll och sova där och sen plockar Markos föräldrar upp mig på lördag morgon och så börjar resan mot Holland som är första stoppet. Det blev lite pusslande, men det blev ju ganska extra ordinära omständigheter..

En fin dikt/vers om min farbror skriven av min kusin <3

Du trivdes bäst vid havet, där har du nu fått ro.
Sittandes med blicken fäst mot horisonten
och med pipan i din hand.
                                        Emma Brännström

Kräftan

Igår var jag ut till Granhed till Camillas stuga där var även Nicole och Cassandra. Vi flöt runt på badmaddrasser och badringar i flera timmar och njöt av sommaren, sen grillade vi hamburgare innan jag åkte in till stan igen för att jobba min sista kväll, så nu har jag ledigt. Alla timmar i vattnet och solen gjorde att jag brände mig, jag hade helt enkelt alldeles för låg solskyddsfaktor, min framsida är röd som en kräftas, ryggen har skonats något.

Idag har jag fixat med en hel massa saker, tvättat det som ska packas med, inhandlat det sista, fört vidare viktig information till mamma och hämtat ut min sommarklänning som passar perfekt! Nu ska jag laga en knapp på mina jeansshorts och packa lite, sen ska jag träffa min kära vän Anna för en glass i solen :) Superhärligt att vara ledig nu när det blev så fint väder.

Midsommar

På midsommarafton som också var Tessans 20 födelsedag träffades jag, Tessan och Anna hemma hos Malin där vi grillade god mat, åt och drack, snackade strunt, åt ännu mer och hade en allmänt mysig och trevlig kväll. Vid tolv tiden började vi dra oss hemmåt och jag och Anna tog en promenad hem i ösregnet, tur att vi båda hade
paraply, för första gången på tre/fyra år?!

Malin, födelsedagsbarnet och så jag

Anna, Jag och Tessan inväntar maten :)

Jag slängde ihop en kladdkaka/chokladtårta dagen till ära som vi dekorerade med den snygga kapsylöppnaren

Mina snygga nya skor som jag invigde :)

På midsommardagen var jag hemma hos Marko där det bjöds till grabbfest 16 grabbar och så jag, vi åt grillat, spelade fifa och sen åkte vi ut till kullen tillsammans med Tessan, Malin och Anna. Dansade i trevligt sällskap till kanske den sämsta DJ:n någonsin?! Synd då det var kanon musik förra året, men i trevligt sällskap var jag i alla fall, när det stängde började vi röra oss hemåt för att möta skjutsen, jag, Marko och Ebbe gick 6km innan vi blev upplockade, lite mysigt att gå i skogen och titta på när det ljusnar och lyssna till fåglarna som vaknar upp, fast just då ville vi bara hem och sova..haha ;)
Visa fler inlägg