Punkterings lagning

Tog en tur i markaskogen idag, jag sprang inte den markerade 5km runda som jag brukar utan sprang på lite andra ställen för att få se lite annat och ibland sprang jag kortare sträckor inne på spåret, det roliga var att jag mötte en kille i spåret och en stund senare mötte jag honom igen, han såg mäkta förvånad ut över att redan möta mig igen då han hade ett rätt högt tempo, det syntes så tydligt att han blev förvirrad över hur jag som inte hade samma tempo som honom hade hunnit så långt.. haha ibland är det roligt att förvirra andra.


Mina gamla löparskor använder jag i lite mer leriga miljöer, ser ut som strumpan hamnat över byxorna fast så var inte fallet ;)
 
Ser ni vad jag ser! Bladen har börjat slå ut! Blev förvånad över att det redan börjat slå ut visst har jag kännt att näsan rinner lite mer vissa dagar, men inte trodde jag att våren hade kommit så här långt redan!

Sen måste jag säga att jag har en väldigt snäll pappa, jag såg att jag fått punktering på cykeln igår och är ju ganska beroende av den så ringde och rådfrågade pappa hur jag skulle göra då jag inte hade någon utrustning för att fixa det själv och då passade det så bra att han skulle passera Örebro påväg hem från jobbet idag så han svängde förbi och fixade min punktering. Snällt och skönt att man inte bor så långt bort så att sådana här krissituationer kan lösas så här smidigt.

4 timmars tvättning

En riktig fixar torsdag idag, läst det sista inför seminariumet imorgon, tvättat i fyra timmar och påbörjat storstädning av lägenheten, ska ju åka till Katrineholm imorgon så ska städa upp lägenheten lite extra så jag kommer hem till en ren och fin lägenhet efter helgen, det är alltid mycket trevligare :)

Idag har jag tänkt en hel del på thanksgiving helgen 2010, för igår gick nämligen Lulu bort, Ryans pigga mormor som blev 89 år.

Så här beskrev jag Lulu efter min vistelse i St.Louise: Lulu är 88 år det hade jag inte trott om jag hade mött henne på gatan, en rolig men bestämd dam :) Hon har en egen dator som hon beställer hem bland annat garn till sin vävstol med. Hon beställer sitt garn från sverige (det är bästa kvaliten och finaste färgerna), hon mejlar även och använder google inte alla 88 åringar som kan det.

En härlig dam som nu somnat in. Vila i frid Lulu.

Maxpulstest och intervaller

Igår testade jag på att göra ett maxpulstest, min dagsform igår måste ha varit i botten eftersom min maxpuls igår blev 183 och då var jag verkligen helt slut! Idag på intervall träningen låg jag på 180 vilket skulle motsvara 90% av min maxpuls. Kursen som jag läser nu heter träningslära och jag tror att det kommer att vara en av de roligaste kurserna, även om jag haft ont i magen för att vi skulle springa idag så gillar jag att testa och få känna på hur det känns och få förståelse för hur man ska träna på ett effektivt sätt :)

Visa fler inlägg