Att få jobba med sitt drömyrke

Känslan när man gör det man älskar är oslagbar. Att få komma hem en fredag och känna att man har världens roligaste jobb är nog den bästa känslan, att känna att man hittat helt rätt, jag är lyckligt lottad som har det perfekta jobbet för mig. Att se utveckling, få jobba med att hjälpa andra att utveckla sin fysik är verkligen vad jag vill jobba med och det känns så härligt när jag får komma hem med en så här härligt go känsla. Sista träningen i Tybblelund förra veckan gav mig samma härliga känsla och då får jag nypa mig i armen och påminna mig om att jag faktiskt jobbar med mitt drömyrke. Det känns inte ens som jobb, tiden springer förbi och jag blir alltid lika paff när klockan tickat iväg, jag hoppas innerligt att jag alltid kommer att få ha den här glöden och glädjen i mitt jobb för det ger mig massor av energi och får mig att vilja utvecklas och lära mig ännu mer. 
 
En kommentar
publicerat i Livsstil
Taggar: drömmar, eget företag, fredag, härligt, jobb, jobba, jobbarkompisar, lycka, njuta, reach your goal, träning

Jag undrar??

Tjo! Veckorna går ruskigt snabbt just nu, lite skönt då jag bara längtar till examen i Juni, har varit så himla mycket nu med studierna att jag längtar efter att få läsa en skönlitterärbok och njuta (skulle vilja spendera timmar just nu på bokrean), ha tid för lååånga promenader i skogen, åka på en resa som är längre än en vecka och umgås ännu mer med mina fina vänner och allt annat som man alltid drömmer om att få ha tid med. Nu sitter jag redo för en ny dag, 5 km jogging är avklarad (seg kropp efter gårdagens HIT pass på kvällen med några tappra fotbollsspelare) klockan nio är det tid för seminarium och sen ska några studiedeltagare tränas, en examinationsuppgift ska skrivas och i eftermiddag så ska pojklaget fystränas, som vanligt full rulle inte konstigt att tiden går undan. 
 
Jag har en fråga till er alla läsare nämligen vad vill ni läsa om? Ibland fastnar jag i min lilla bubbla där jag tar för givet att alla vet samma saker som mig (kanske för att jag umgås mestadels med likasinnade just nu och jag vet ju allt om mig själv, typ) så jag undrar vad uppskattar ni i bloggen, recepet?, träningstips?, personligt?, motivation?, så ja bara att kommentera på, det går att kommentera anonymt, men roligare om ni skriver vem ni är då det alltid är roligt att veta vilka som läser här :)
 
 
En kommentar
publicerat i Livsstil
Taggar: 5km, fråga, full fart, jogging, kondition, konditionsträning, löpband, studier

Pannkakstorsdag

Eftersom det är torsdag och torsdagar är ju pannakaksdag så tyckte jag att det passade fint med en smarrig bananpannkaks frukost. Jag provade ett recept som jag hittade i senaste Hälsa & Fitness (men med de ingredienser som jag hade hemma) och det blev en riktigt god och mättande frukost! Kändes väldigt torsdagslyxigt och nu är kroppen och knoppen redo för en härlig dag, alltid skönt med en bra start på dagen. Ha en fin torsdag hörrni! 
 
 
En kommentar
publicerat i Recept
Taggar: bananpannkakor, bra recept, frukost, healthy, hälsosamt, kost, matlagning, reach your goal, recept, träningsblogg
Visa fler inlägg