Fokus

Det här med hemtenta är inte min grej, måste få ner lite mer på print, men det har gått ganska bra idag, (hittills i alla fall) har läst en hel del intressant forskning som jag ska försöka använda mig utav, det frustrerande är när man läser något och inser att jag inte kommer att ha användning utav texten.. suck.. Kämpa på, jag hoppas att det rasslar till snart på tangentbordet så jag har lite mindre text att kämpa fram.. 
 
Har lite annat i huvudet också håller nämligen på med ett projekt på sidan om, vill inte berätta vad det är riktigt än men jag längtar efter att få dra igång det på riktigt och det börjar närma sig nu. Och även om jag tycker att mitt ämne är intressant på hemtentan så är ju mitt egna projekt roligare och jag sitter hellre och pillar med det,men det finns inte tid till det nu måste hålla fokus på rätt saker nu. 
 
 
 

Klackarna på

I lördags var det lagfest så då drog jag på mig både klänning och klackar. Det blev en trevlig kväll och jag trillade in här hemma vid tre tiden. Igår var en trött dag, sov fram till tio sen flyttade jag mig till soffan och fortsatte sova av och tillframför tv:n fram till fyra tiden innan jag tog tag i mig själv och duschade och fixade middag. Länge sedan jag var så trött efter en utgång. 
 
Och som ni ser på bilden har jag väldigt långt och tjockt hår nu och därför tänkte jag passa på att tipsa om en bra hårvårdsserie som gjort underverk med mitt hår och det är nämligen märket Aussie. Jag fick balsam och hårinpackningar när jag fyllde år och då var mitt hår tunnt efter allt håravfall som jag hade under våren. Jag klippte mig i samma veva, men det kan man inte tro att jag gjort för mitt hår har växt hur mycket som helst under sommaren. Det brukar bli väldigt slitet under sommaren men det är i bättre skick än vad det någonsin varit. När jag använder aussie produkterna så finns det i princip inte en enda tova när jag ska borsta ut det och det gör att det inte slits vid borstning på samma sätt som tidigare. Så om ni har problem med håret så rekommenderar jag att prova, det fungerade verkligen för mig och det är drygt så det räcker väldigt länge så även om det kostar en slant att köpa så tror jag inte att det blir så jätte stor skillnad i slutändan. 

Livets rutiner

Tentaplugget går sådär måste jag erkänna, det som går bättre är min träning. Har börjat komma in i bra rutiner nu, gått en morgonpromenad varje dag den här veckan på minst 45 minuter och bara att känna att man faktiskt har varit så duktig att man börjat dagen på det sättet är väldigt skönt. Fast jag blev lite irriterad en morgon när jag klockan tio i sex på morgonen känner mig stolt över min morgonpromenad möter en kvinna som kommer springande ännu hurtigare än mig liksom, då kände jag mig lat som inte sprang.. haha så sjukt egentligen så jag håller mig borta från den rundan så jag kan fortsätta känna mig hurtig med enbart promenader (impad över att man kan vara så pass pigg innan solen gått upp att man orkar springa, jag hasar fram den tiden på morgonen) haha ;) 
 
Jobbat eller pluggat hela dagarna och tränat på kvällarna så jag har börjat och avslutat dagarna med fysisk aktivitet/träning så det känns prima att ha fått till så fina rutiner och jag hoppas att jag lyckas hålla dessa rutiner nu ett tag framöver, i alla fall att jag orkar med morgonpromenad på veckodagarna på helgerna kan jag få sova ut ;) Idag så har jag tagit morgonpromenad och gymmet innan lunch, bara för att jag inte ska kunna ha några ursäkter för att inte plugga. Såg dock att det fanns en ledig tvättid idag så bokade den.. (vadå man måste ju tvätta?) varför blir det alltid så här när jag ska skriva tenta? Ne nu ska jag vara fokuserad i några timmar tills jag ska tvätta i alla fall, önska mig lycka till! 
 
Sommarhullet börjar försvinna och det känns bra att få tillbaka den kroppen som jag hade innan sommarens alla frestelser dök upp ;) Måste verkligen bygga upp mina muskler, körde axlar idag och det är en muskelgrupp som verkligen har fått för lite träning, men det ska det bli ändring på nu. 
 
 
Visa fler inlägg