Skaka lite rumpa

Kärlek är inte till för att utspelas på distans, att ha hela atlanten och sju timmars tidsskillnad mellan sig när man är upp över öronen förälskad är inte något som jag rekomenderar. Saknar min Marko väldigt väldigt mycket, men jag ska även säga att jag är väldigt glad eftersom om en vecka så här dags har jag fått krama om honom och kanske precis kommit hem från arlanda eller sitter i en bil på väg hem därifrån, det är alltså inte så länge kvar på den här otroliga längtan och väntan :) 

Så ikväll ska vi fira att Marko snart är hemma med att gå på Harrys ;) Nej skojja vi ska fira att Maria fått semester och gå på Harrys och skaka lite rumpa och göra några snygga dansmoves :) Jag tror det kommer bli en väldigt trevlig kväll i gott sällskap.

En dags firande

Igår bar det av till Sollentuna för att fira mammas kusin Carina som fyllt år tidigare i år. Igår fyllde även mammas moster Aino år så hon fick också en tårta åt sig :) Det var trevligt och trotts regnet så badade vi i poolen det var ju ändå 26 grader i poolen och med taket på så var det inte allt för kallt att bada.

Det bjöds på god buffe, här är några mätta och belåtna efter maten.

Mellan maten och tårtan badade vi lite, jag höll mig mest innanför taket där var det varmast ;)

Sen blev det väldigt god tårta :)

Det blev en del eye toy spelande tills alla var helt slut och sen så tog vi det lugnt och tittade på en film innan det var dags för oss att åka hem igen. En väldigt bra lördag var det i alla fall :)

Smultronstället

Ett besök i Söderköping blev det, massor av glass åts och sen strosade vi runt bland gatorna innan vi åkte till Norrköping och handlade bebiskläder till lilla Bella och även kläder till Felicia, tyvärr så har lilla Bella fått feber, så hon och hennes familj kommer inte att vara med imorgon. Imorgon blir det lite släktkalas i Sollentuna eftersom mammas kusin tidigare i år fyllde jämt. Lite tråkigt att inte få träffa Felicia och Bella, men kan inte hjälpas, får hoppas på att det blir nya tillfällen snart :) (Bella är en av bebisarna som föddes förra lördagen och utökade min släkt) Imorgon ska jag och Sanna ha med oss bikinis har vi fått veta eftersom det finns en pool dit vi ska och troligtvis tre busiga tjejer som kommer vilja bada med oss ;) Så jag hoppas på bra väder till imorgon :)
Visa fler inlägg