Äntligen helg

Helt slut i kropp och knopp, igår avverkade jag tre träningspass, gick på både tabatan och boxpasset och körde egen träning, idag fick det bli tabataintervaller på löpbandet och lite mage/rygg eftersom jag hade träningsvärk lite varstans. Huvudet det är också trött, la all energi på föreläsningen idag och efter den så var det som att springa in i en vägg eller först ett litet rus av glädje sen pang, så nu blir det lite lugnt resten av kvällen. Föreläsningen gick bra, när nervositeten släppte och det blev mer avslappnat så kändes det toppen och jag tappade inte bort mig och det var en go känsla. Det är lite svårt när man inte har en aning om vilka förkunskaper som finns i gruppen så att budskapet hamnar på en bra nivå, men jag tror att det blev bra:) Det kommer bli fler föreläsningar i framtiden också och det känns riktigt roligt! Fick en sådan kick efteråt och ser verkligen fram emot att få prata om detta som jag brinner för att få inspirera till en aktivare och sund livsstil :) 
 
0 kommentarer
publicerat i Motivation/Inspiration
Taggar: actic, actickompassen, föreläsning, föreläsningar, hälsa, inspirerande, kost, motion, motiverande, personlig tränare, träningsblogg, utvecklande

Måste skryta lite till

Min bror är så imponerande så jag måste helt enkelt få skryta lite till om hans otroligt bra resultat, har man viljan så kan man lyckas, det gäller bara att inse att det är en livsstil som ska förändras, ha tålamod och fortsätta kämpa trots att det känns tungt. 
 
Här är Glenn med sina byxor som satt tight när han köpte dom, idag är byxorna aningen förstora. Ibland är det bra att inse hur långt man har kommit istället för att fokusera på att det är en bit kvar, det ger en energi till att fortsätta kämpa på och upprätthålla sin goda och sunda livsstil. Det är ingen mirakel diet eller enorma mängder träning som gett dessa resultat, det är en sund kosthållning, träning 2-3 gånger i veckan och öka vardagsmotionen. Steg för steg allt för att skapa en livsstil som är hållbar i längden, för det gäller inte bara att nå sitt mål utan även att skapa förutsättningar för att inte gå upp igen när målet är nått. 

Föreläsning

För ett tag sen fick jag förfrågan om jag var sugen på att hålla i en föreläsning och det är klart jag var. Eller så självklart är det ju inte, för bara några år sen hade jag blivit livrädd och tackat nej, men nu ser jag det som en otroligt rolig utmaning där jag får möjligheten att inspirera och motivera inom träning och hälsa, precis det jag brinner för. Jag ska föreläsa för ett företag och dess anställda om kost, motion och hälsa. Jag har övat, övat och övat, gått runt här hemma och haft föreläsning med mig själv och idag gjorde jag en test genomgång på några arbetskamrater för att kunna leverera en riktigt bra föreläsning imorgon. Jag fick bra feedback och är riktigt laddad inför morgondagen och det ska bli otroligt roligt och utvecklande även om jag är lite nervös. Önska mig lycka till! 
 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: actickompassen, föreläsning, hälsa, kost, motion, motivation, träning, träningsmotivation, utvecklas
Visa fler inlägg