Omläggning nr 2 av?

Pust, direkt efter jobbet blev det ett besök hos vårdcentralen för en omläggning och byte av dränage och inbokning av ett nytt besök imorgon efter jobbet och ser ut att behövas på fredag och även under nästa vecka. Det var visst väldigt djupt det där så det får inte växa igen innan det är utan det är helt tömt. Jag hoppas att kroppen svarar snabbt och börjar läka fint, men om man är vältränad så ska man ju ha bättre immunförsvar och det ska gå snabbare att bli bra, så jag hoppas att det innebär super snabb återhämtning för min del :) 
 
Nu ska jag laga spenatsoppa till middag, min vän Jenny bjöd på denna goda soppa efter våran löptur (jag som inte ens gillade spenatsoppa) och nu blir det andra gången som jag efter introduktionen slänger ihop soppan, så jag rekommenderar den varmt! Snabbt och smidigt går det också att tillaga den! 
 

Skalpellen åkte fram

Vilken dag, fick tid hos vårdcentralen klockan 11 idag, det blev ett ingrepp på plats där skalpellen åkte fram och blod blandat med var sprutade (bokstavligen*) det klämdes och tömdes och tillsist plåstrades det om, fick dränage och imorgon ska det plåstras om igen så ska tillbaka efter jobbet, har dock redan bytt "plåster" två gånger idag för det varar så mycket och rinner igenom :( jag fick penicillin också så nu får jag inte träna på minst 10 dagar! Super tråkigt! Men jag hoppas att denna gigantiska böld försvinner nu! Nu ska jag sova somnade sent igår och utmattad av smärta, på återseende!

*Fick åka hem och byta om innan jag åkte tillbaka till jobbet då trosorna gick att vrida ur på grund utav att det sprutade ut blod/var när snittet gjordes och varken läkaren eller sköterskan var beredd på att det skulle komma så mycket och inte hann med att torka undan.. Mina vita trosor blev rosa! Blodpöl på brittsen när jag reste mig uppe också, men det låter värre än det var, fällde inte några tårar av smärta så så farligt var det inte ;)

Tröttsamt

Sista jobbveckan är igång, måndagen bara sprang förbi i rasande tempo och det känns som att veckan kan komma att gå undan. I helgen så firade vi min far som fyllde år på fredagen, vi åt gott, skrattade och hade det trevligt. Under lördagen så var jag och Marko på besök i sommarstaden Söderköping där vi åt glass på smultronstället, gick runt i "kulisserna" som Marko kallar det (han menar på att det inte kan vara så idylliskt på riktigt utan att staden bara är en kuliss) vi njöt av solen och av att det fortfarande är sommar. På vägen hem stannade vi till i Norrköping där vi hittade lite smått till lägenheten, som blivit mysigare än mysigast. Lördagskvällen spenderade vi framför vår egna 3D tv som vi inte visste att det var, super coolt att ha 3D hemma (känns lite nördigt att sitta med glasögonen dock) ibland är det roligt med nya teknikprylar. 
 
Massor av yta nu när tjocktvn är borta och den nya sitter på väggen :) Nu vill vi bara bli av med barbordet så vi kan köpa ett lägre bord sen är jag super nöjd med hur vi har det! 
 
Något som är mindre roligt är att jag inte tränat på evigheter (känns det som) anledningen är en tröttsamt irriterande böld? eller vad jag ska kalla det som gör att jag knappt kan sitta, gå och allra minst röra på mig i något högre tempo. Den vill inte försvinna trotts många försöka att bli av med den, så nu håller jag på att försöka boka en tid till vårdcentralen (vilket inte är så lätt som man skulle kunna tro) jag ringde efter jobbet = slut på telefontider, tänkte att 1177 kanske kunde hjälpa mig men där fick jag prata med en snorkig dam som sa åt mig att kontakta min vårdcentral (inte därför hon var snorkig utan det var annat som hon sa) så då tänkte jag boka en tid till vårdcentralen via internet. Vilket inte var så smidigt som jag trodde, kl 24:00 släpps läkartiderna för imorgon vilket gör att jag får sitta uppe till midnatt idag och hoppas att det finns en bra tid imorgon som jag kan boka. Ska det verkligen vara så svårt att boka en tid hos sin vårdcentral? Suck... 
Visa fler inlägg