Gott nytt år!

Vill bara önska er alla ett gott nytt år! 2012 har varit ett fantastiskt år på många sätt så jag hoppas på att 2013 inte blir sämre!

Hemresa

Jag har haft några fina dagar i norr, träffat morbröder, farbror, kusiner, kusinbarn och gammel moster och gammel farbror. Minusgraderna har hållit i sig, men här om dagen var det "bara" -15 så då blev det en promenad i vinterlandskapet. Otroligt fint är det, vykorts vackert :)

Nu har resan hemåt påbörjats, vi startade strax efter sju imorse och beräknas vara hemma ikväll någon gång, beror lite på hur långt stopp vi tar i Sundsvall som vi tänkt stanna till i och springa in i lite butiker ;) Väl hemma blir det att försöka planera nyår, har inte orkat tänka på det nu när jag varit borta, men kan ju vara kul att ha något att göra ;)

Ännu mer norr

Nu är vi i Tärendö hos min faster, det innebär att vi befinner oss norr om Polcirkeln hur många av er har varit så högt upp i norr? Nu kanske ni undrar var min kärlek är, men vi tyckte att vi behövde något extra än dessa 8 mil vi har mellan oss annars så vi slog på stort och jag åkte ca 100 mil norrut och Marko ca 100 mil söderut till Holland och hans farbrors familj ;) Men till nyår ska vi försöka vara lite närmare varandra :)

Min mobil har kommit igång igen, kom på koden efter lite funderande.. Skönt, det var jobbigt utan någon kontakt på 24h med min hjärtevän bland annat ;) Hoppas att ni har en fin julhelg, jag bara äter, tittar på tv och pratar med släkten ;) Det är fortfarande under -20 så det är inte så mycket ute aktiviteter ;)

Nu sitter jag och Sanna och tittar på änglagård :)

Visa fler inlägg