Startat företag

Som ni märker har bloggen bytt namn och ligger numer på en egen domän och namnet Reach Your Goal, anledningen är för att jag tagit tag i min dröm och startat eget. Jag har funderat på det här väldigt länge, men det har tagit lite tid att komma fram till vad jag exakt vill göra, men nu har jag en klar bild utav vad jag verkligen brinner för mest av allt och det är att hjälpa andra både privatpersoner och idrottslag att nå sina träningsmål. Så sen i sommras har jag filat på en affärsplan och jag har gått på seminarium och föreläsningar om att starta eget och mitt mål var att få igång företaget till 1 November och det är en underbar känsla att kunna säga att jag har lyckats, nu är det bara att tuta och köra, välkommen till Reach Your Goal!
 
 
Om ni är intresserade av Personlig träning, träningsupplägg eller vill ditt lag/klubb anlita mig som fystränare så finns det information om det här
 
Om ni vill veta mer om träningsbakgrund och utbildning läser ni om det här
 
Och om ni har övriga frågor så är det bara att höra av er till mig på info@reachyourgoal.se
 
 
 

Bokat och klart

 
I helgen så bokade vi en resa till Göteborg i slutet på månaden för att göra ett besök på fitnessfestivalen och PT-dagarna. Vi som bokade är jag, Amanda och Louise. Det ska bli riktigt kul och inspirerande att få vara flera dagar bland de största aktörerna på den svenska marknaden och få lyssna på inspirerande föreläsningar och heja lite på de som tävlar i Luciapokalen. Ovanför är en video från hur det såg ut förra året. Jag tror att det kommer att bli en riktigt rolig helg och längtar tills vi ska åka, har velat åka i två år, men har alltid kommit på det försent och inte haft tillräckligt med pengar när jag kommit på det, men i år så bestämde jag mig tidigt för att se till att komma iväg och har lagt undan pengar för det här, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge eller? Det får vi se, men jag tror inte att jag blir besviken. 

Motivation för att orka träna i höstvädret

När det känns tungt att träna (ja ibland är inte jag heller på topp) så är ett bra knep som jag brukar använda mig utav att läsa lite olika texter som verkligen får en att tänka till och inse varför jag faktiskt tränar. Så några av mina favoriter tänkte jag dela med mig utav. 
  
Träna för din egen skull, det är för ditt eget välmående som du bör träna och vem förlorar på att du inte tränar? Jag drabbas ju inte om du inte tränar, men om jag inte tränar så drabbas ju inte du. Självklart, men ibland kan det vara bra att påminna sig själv om varför man tränar. 
Allt som oftast så går det väldigt bra för dem som verkligen ger sig in i något 100% och det gäller allt i livet så kom ihåg att en bra kondition eller starkare muskler kommer inte att bara dyka upp utan du måste lägga in arbetet för att få resultatet! 
 
Ja hur kommer du må om 6 månader om du tränar regelbundet, hur kommer du må om 6 månader om du inte tränar regelbundet. Är det inte skönare att om ett halvår kunna titta tillbaka och tänka "jag har verkligen varit duktig som fått till de här rutinerna" istället för "varför har jag inte tränat som jag tänkte att jag skulle göra". 
 
Ett misslyckande behöver inte vara en förlust, om du tänker efter så har du troligtvis lärt dig något nytt som kan hjälpa dig i ditt nya försök mot att lyckas. Att träna på kvällen kanske inte är din grej så du kanske ska träna på morgonen, gymträning kanske inte är din grej du kanske ska börja med en sport istället, att träna i grupp kanske inte är din grej utan du vill vara själv när du tränar eller vad var det som gjorde att du inte lyckades denna gång? se till att ta reda på det och gör ett nytt försök, du kan alltid lära dig något som du kan ta med dig i din nya resa, se möjligheter inte begränsningar! 
Visa fler inlägg