Det nya livet

Jag har gått in i en ny fas i mitt liv, jag har ju börjat studera på universitet vilket jag inte sagt till så många märkte jag igår då jag fick lite skäll för att jag inte uppdaterar min vännerkrets. Jag hoppade på Tränarprogrammet det enda som jag blev antagen till av alla mina 8 val? Hittills känns det helt rätt i alla fall och jag tror att det kommer bli hur bra som helst.Idag är det tomt på mitt skolschema så jag ska fördriva dagen med att läsa viktiga papper och hoppas att min kurslitteratur kommer på posten och runt klockan två så ska jag åka iväg med Tessan, Hanna och Malin och ha det sköj! :) Nice!

Har fått invanda mönster i sömnen märker jag och blivit lite av en morgonpingla.Mini tripp

Håller på att packa en liten väska, ska nämligen snart åka till Örebro och ta in på hotell för att kunna vara med på nollningen, 5 kamp på schemat idag och sen utgång på kåren ikväll. Fortsätter leta boende i Örebro, men det gör väl alla andra studenter som inte har boende också så det har inte lossnat för mig ännu, men det löser sig, bäst att inte stressa in i något och jag har ju tur att jag har en snäll pappa som ställer upp så att jag åtminstone kan vara med en kväll :)Klädkris nu på morgonen, packat ner för många ombyten för att ha några olika val till ikväll beroende på vad jag känner för, det känns som att det är svårare att packa för en natt än för fem veckor :P På återseende mina vänner måste leta upp mina sista små tillhörigheter.

Kroppen säger ifrån

Min kropp är utslagen och min hjärna för den delen. Tog en annan väg till jobbet imorse och när jag körde hem funderade jag på vilken väg jag tyckte var bäst och kom fram till att jag inte kom ihåg mer än korta bitar av vägen, hur trött var jag imorse? En trafikfara både för mig och andra. Körde ac:n på fullt och sjöng med till radion för att hålla mig vaken, det känns oerhört skönt att det är sista dagen imorgon som jag behöver gå upp vid fem.Blev ingen träning ikväll, kroppen säger helt enkelt ifrån, jag kan inte komma hem vid nio och försöka sova direkt för att orka upp imorgon. Det känns som att jag skulle kunna slockna nu och sova ända fram tills klockan ringer, ska faktiskt borsta tänderna och dra på mig pyjamas nu. Om jag somnar klockan 8 får jag 9 timmars sömn. Känns ovant att vara hemma, vad gör man en måndagskväll egentligen om man inte tränar?

Visa fler inlägg