Seripremiär!

Skrev precis en utförliga match sammanfattning som lyckades försvinna. Så jag skriver bara, vi körde över Kumla i seripremiären idag och vann med 0-6 (0-2 i halvtid). Kumla är seriefavortier i år, men vi lyckades få dem i obalans och spelade riktigt fin fotboll med spel mot ett mål nästan konstant genom hela matchen. Jag kände mig tung i benen, men är ändå hyffsat nöjd med min egen prestation, vill lite för mycket och värderar ganska många lägen fel, men känns som jag börjar kunna läsa mitt nya lags spelsätt och hur mina lagkamrater löper och vill ha bollarna så några matcher till så ska det nog bli bättre : ) Fick i alla fall sätta ett mål idag och det är alltid bra för självförtroendet.

En matchbild från ett av väldigt få lägen där Kumla var uppe i vårat straffområde! :)

Ignorerar så gott det går

Nöter nöter och nöter på detaljer, om ni vill ha tips på konditionsträning, styrketräning, snabbhetsträning eller andra träningstips så tror jag faktiskt att jag har ganska bra koll just nu, jag hoppas innerligt att jag kan tillräckligt mycket imorgon :)

Samtidigt försöker jag igonera att campus48h har dragit igång (sveriges största studentfestival) och att alla studenter (nästan iaf) festar i hela örebro och jag MISSAR allt det roliga för att vi har tenta imorgon och sen har jag match på söndag så inget campus48h för mig inte, men jag är inte bitter, nej jag tänker positivt för det kommer ju en ny chans nästa år.. okej jag ljuger, jag försöker att ignorerar hela grejen och låtsas som att alla mina grannar i huset mittemot sover,  de är inte ute och har kul. Nepp på tal om sova ska försöka somna innan efterfesterna drar igång är lättare att ignorera festandet när man sover och jag behöver min skönhetssömn för att kunna prestera på topp imorgon!      
                                                                                                          
     

Sida upp och sida ner

Mina ögon vandrar sida upp och sida ner, timme in och timme ut, tiden som blir över så äter, sover och tränar jag. Mycket mer än så är det inte just nu eller idag tog jag ett avbrott för att massera lite, inveg min massagebänk och det var skönt att koppla bort och bryta av med något annat.


Min fina massagebänk som verkligen tog upp hela lägenheten när den fälldes upp.

Jag har tänkt låta mina ögon vandra sida upp och sida ner i någon timma till så nu är pausen över. Ha en fortsatt bra kväll!
Visa fler inlägg