Happy Halloween

Igår var vi på Highball Halloween, det var inte riktigt en halloween parad, det var en stor scen med catwalk där det hölls kostymtävlingar. Man betalade 5 dollar för att komma in på området och i princip alla var utklädda. Jäklar vad folk går in för halloween här, det fanns alla kostymer ni kan tänka er, någon var mc donalds pommes, en var youtube och sen fanns det monster av alla slag. Det var så jäkla kul att gå runt och tittat på alla kostymer. Det spelades musik från dj:s och det hela var typ som en fest på gatan.

Catwalken/scenen med vinnarna av en tävling till vänster och en konfrancier på den högra.

Massor av folk i sina halloween kostymer :)

Efter att vi varit en stund inne på Highball området åkte jag och Jessica vidare till ett collage/house party och träffade bland annat fler au pairer. Det var verkligen som på film dem blåa och röda muggarna fanns där, det kom inbärandes på massa öl i tunnor, huset var överfullt av folk och tjejerna hade väldigt lite kläder på sig.


Jag lånade Ryans kostym då den inte var lika klumpig. Huset var inte så stort, men lika överfullt som på amerikanska collage filmer.

Till och med trädgården var fylld av folk, bästa utklädnaden var nog "Edward Cullen" på bilden ser man inte riktigt så bra, men han var sjukt lik honom tycker jag och många andra som var där också han blev flitigt fotograferad.

Det var rätt roligt att se allt, tänk om halloween skulle vara likadant i Sverige? Alla som man såg igår kväll var utklädda det var en lite konstig känsla, men jäkligt kul också. Jag är verkligen glad över att jag fått vara med om en amerikansk halloween :)

Nu passar jag in

Eva köpte en Ohio state tröja till mig, hon tyckte att det skulle vara kul för mig att ta med mig hem. Nu kanske jag vågar visa mig kring universitets området när det är match om jag tar på mig den här tröjan alltså. Då passar jag ju in bland alla andra tusentals människor som går runt i sina röda ohio state tröjor.


Har vätskebrits trotts att jag druckit flera liter vatten idag, har nämligen varit törstig hela dagen. På tal om vatten, vet ni hur mycket jag saknar gott kranvatten? Här smakar inte vattnet någe gott om man tar det direkt från kranen så vi har en filtreringskanna som vi fyller med vatten hela tiden, vattnet smakar mycket bättre då, men inte lika gott som hemma, det har en konstig eftersmak. Flaskvattnet är okej, men luktar konstigt. Ska dricka massor av vatten när jag kommer hem :)

Skrivbord

Idag sov jag länge, ända till klockan halv tio och vaknade utvilad och pigg för första gången på sex veckor, kändes väldigt bra. Har varit och tittat ut skrivbord med Eva och Erik till det rum som är mitt medan jag är här. Fick agera smakråd och memorera mått i huvudet för att se hur stort vi skulle få plats med och nu är ett vitt skrivbord inhandlat från Söbö antikaffär. Jag tycker att det var ett väldigt fint och sött bord med stol :) Känns bra att inte behöva sitta i sängen med datorn i famnen varje gång jag ska surfa.  
Skrivbordet och stolen

Lagt mina grejer dit och nu behöver inte sladdarna ligga över hela golvet :)

Ikväll blir det att titta på Halloweenparad med Jessica, tror det blir en bra lördagskväll.

Visa fler inlägg