Obestigda berg och dalar

Så susade ännu en vecka förbi, galet hur fort tiden kan gå. Jag har jobbat väldigt mycket denna vecka och då springer dagarna förbi. Har haft PT nu på morgonen, och ska jobba i receptionen i eftermiddag, stänger gymmet idag, nu tog jag en paus i kostschema planering. Usch vad rörigt det låter, men snart blir det lite förändring i min vardag, nu ska jag strukturera om.
 
Under våren har jag jobbat som PT, gruppträningsinstruktör (3 pass i veckan), gyminstruktör/receptionen, tränare i Sturehov Dam, ett tag hade jag även ett pojklag 1 gång i veckan, plus allt annat med mitt företag, kostscheman, marknadsföring, administrativt, denna blogg m.m och fram till slutet på april hade jag ju även Fystränarutbildningen på Bosön. Men nu blir det lite förändring. Jag plockar bort gyminstruktör/receptionsdelen eftersom det är den delen som jag inte helt kan styra tiden själv på, på så vis kommer jag helt kunna schemalägga min tid själv och få till en bra balans och ännu mer tid till att lägga på mitt företag. Så efter nästa vecka är mitt schema otroligt fritt och det känns både spännande, skönt och roligt då det flödar av idéer, tankar och planer i mitt huvud, men som jag inte hunnit med att dra igång. Hoppas ni vill hänga med på resan! 
Blickar framåt mot obestigda berg och dalar och drömmer lite om sommarvärme och bruna armar. 
 
Psst. Glöm inte bort frågestunden. 
En kommentar
publicerat i Livsstil
Taggar: berg, berg och dalar, bosnien, egen företagare, företagande, javornik, jobb, reach your goal

Rörande ord

Idag har solen strålat och så även mitt humör, för jag har haft en riktigt härlig dag. Den började i lite kaos, men så på förmiddagen hade jag en klient som tränat i 8 veckor med mig och vi hade avstämning idag. Hon hade gjort så fina resultat och nådde sina mål för denna månad både viktmässigt och konditionsmässigt. Så fantastiskt roligt!
 
Sen hade vi våravslutning med seniorerna och det var så roligt att se när några klarade av att göra draken felfritt för första gången, en övning som vi övat på i några månader och även se hur tekniken och styrkan utvecklats under tid i en hel del andra övningar. Vid det obligatoriska fikat efteråt så fick jag en fin present men framförallt så otroligt rörande beröm så jag blev nästan tårögd. Så otroligt roligt att höra att jag lyckats inspirera till rörelseglädje, att träningen underlättar vardagen, att de känner sig stolta över sig själva och sina prestationer och skapat en härlig stämning i gruppen. Mina härliga seniorer! En av veckans höjdpunkter, då de gjort sådana enorma framsteg och imponerat på mig vecka efter vecka. 
En liten present fick jag också, så otroligt roligt att uppskattningen verkar vara lika stor från båda sidor. 
En kommentar
publicerat i Livsstil
Taggar: Actic academy, actickompassen, cirkelträning, draken, gruppträning, instruktör, seniorer, seniorträning, styrketräning, åldersanpassadträning, örerbo

Lycka sitter inte i pengar

För några veckor sen så blev jag inbjuden av ett företag att lyssna till en presentation om vad de hade att erbjuda, de ville ha mig som återförsäljare av sina varor. Jag valde att inte bli återförsäljare av lite olika anledningar, bland annat så gillade jag inte hur det las fram för mig. En negativ sida hos mig är att jag kan fortsätta vara irriterad och inte bara släppa det, så nu tänkte jag vädra ut lite. För det första hade det inte gjorts någon ordentlig research på vem jag är och vad jag står för och bara där blev allt fel. 
 
Presentationen var inte bara för mig utan vi var några som var inbjudna och självklart blir det då allmänt. Det hela las i alla fall fram som att jag skulle kunna ligga hemma och rulla tummarna och tjäna massor av pengar om jag ville. Det var väldigt mycket fokus på att bli ekonomiskt oberoende och att det skulle få oss att må så bra och lösa alla livets problem. Det här är något som jag kan bli så irriterad på i vårt ytliga samhälle, jag kommer inte bli en lyckligare person för att jag blir rik och kan köpa vad jag vill. Ibland känns det som att vi bara köper massor av saker istället för att faktiskt uppskatta det enkla och detta trycks på jämt.
 
Ja anser att lycka inte sitter i pengar, självklart jag skulle slippa oro över ekonomi och oförutsedda händelser om jag blev ekonomiskt oberoende, det skulle vara skönt, men jag skulle inte bli lycklig. Lycka tror jag sitter i att bli älskad, känna sig älskad, älska andra och sig själv och syssla med sådant som man brinner för, pyssla, bygga, måla, baka, idrotta, hjälpa andra eller vad man nu brinner för. Min dröm är inte att ligga hemma och rulla tummarna och tjäna massor av pengar, det låter som ett otroligt tråkigt liv. Om man läst min blogg så tror jag inte det går att missa att jag vill jobba med det jag brinner för, hjälpa andra nå sina träningsmål. Hade det varit pengar som lockade mig så hade jag valt något helt annat yrke för det är otroligt svårt att få en vettig inkomst på att vara tränare. Det hade inte krävts många minuter att göra lite research på vem jag är då jag har denna blogg som visar ganska mycket av mig och vad jag står för så det hela kändes högst oprofessionellt från företaget, sen var det en hel del andra saker som bara gav mig så dålig magkänsla så jag tackade nej. 
 
Så mitt råd till dig är att istället för att fokusera på pengar och materiella ting så fokusera på dig och vad du mår bra av i själen, gör det du blir lycklig av, det du mår bra av, det kommer ge dig riktig lycka! 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: Kärlek, brinner för, glädje, glöd, hälsa, lycka, må bra, pengar, träningsglädje
Visa fler inlägg