Förändring

Detta har varit en turbulent vecka för mig. Många beslut att fatta, mycket att fixa, mycket att fundera på. Känns som världens längsta vecka för jag har nog hunnit tänka fler tankar än vad jag ens trodde var möjligt att tänka. Förändring är på ingång och jag vet mer på måndag, det känns blandat. Spännande, läskigt, roligt, utmanande och så vidare. Eftersom det varit en hel del annat i livet så har bloggen blivit lidande. Men idag är det fredag, två klasskamrater från gymnasietiden kommer på besök vid lunch så jag ska jobba bort det sista för veckan och sen ta helg. Ha en grymt bra dag och vet ni, när en dörr stängs öppnas en annan! 
 

Ta kontrollen över din kost och träning

Nu börjar hösten närma sig och jag har möjlighet att ta emot några till att onlinecoacha med kost- och/eller träningsprogram. Så om du eller någon du känner är intresserad av ett kost- och träningsprogram och behöver någon som finns där för att bolla ideér och som puschar dig till att nå nya träningsmål skicka ett mejl till info@reachyourgoal.se för att anmäla dig. Det är först till kvarn som gäller, då jag endast tar emot några åt gången för att kunna erbjuda en bra och personlig service. 

Priser

12 veckor - 1499 kr 

24 veckor - 2499 kr

Ett träningsupplägg skapas alltid utifrån varje enskild individ och behöver inte vara kopplat till gymträning. Utifrån dina träningsmål och träningsformer skapas ett träningsupplägg som ger dig förutsättningarna att nå ditt specifika mål. Under hela vägen mot ditt mål har vi kontinuerlig kontakt där vi ser över träningsupplägget och korrigerar om det krävs och bockar av delmål mot det stora målet allt för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt. Om du är intresserad av ett kost-och/eller träningsupplägg så skicka iväg ett mejl till info@reachyourgoal.se och skriv rubriken träningsupplägg eller kostupplägg och ditt namn. 

Referenser hittar ni bland annat här och här.

Är du istället intresserad av Personlig träning och bor i Örebro, Katrineholm med omnejd? Skicka iväg ett mejl till info@reachyourgoal.se så ser vi över en lösning. 

 

Veckans pepp

Måndag och det innebär lite pepptalk för att ta veckan med storm. Har du en dröm eller ett mål? Har någon annan lyckats med det du drömmer om? Om svaret är ja, så vad väntar du på? Ofta finns det människor med sämre möjligheter och förutsättningar som nått samma mål som vi drömmer om. Så varför skulle inte du eller jag kunna nå det målet? Det kanske kommer ta längre tid för oss, men varför skulle vi inte nå målet? Vi har en tendens att bygga upp hinder och förklaringar till varför vi inte skulle kunna nå våra drömmars mål, men välj istället att se det som en extra utmaning, bli kreativ och ge inte upp. Testa dina gränser, testa en ny väg. Vi är alla ansvariga för vår egen framgång oavsett i vilken form det handlar om, så våga nu utmana dig och gå efter ditt drömmars mål oavsett vad det är. Vad är det absolut värsta som skulle kunna hända? Nej just det, det var inte så farligt. Nu kör vi! 
 
Visa fler inlägg