Kickstarta veckan

En ny vecka är igång! Härligt va! Jag tog en lugn helg hemma hos föräldrarna med lite träning, fotbollstittande, uppfräschning av håret, filmtittande och även lite jobb. Därför vaknade jag pigg och fylld med energi denna morgon, studdsade iväg till gymmet och gjorde några snabba timmar där plötsligt hade klockan tickat iväg ganska många timmar... Den här veckan kommer vara kanon vill jag lova, dels för att jag verkligen kommer få komma igång och jobba på riktigt med inte bara konsultationer utan väldigt mycket träning (av andra) och att det bara är fyra dagar (nästan bara tre) tills jag och min mamma tar en tur till Kreta. Ska bli underbart härligt, har börjat filura på träningsupplägg för veckan (vi ska ha en träningsresa, jag planerar och lägger upp vår träning) och har även börjat fundera på vilka kläder som ska packas så får ta och se igenom sommargarderoben igen ;) 
Jag ger veckan tummen upp, hoppas ni har haft en lika energifylld dag som mig, annars så finns veckans pepp att läsa här
 
0 kommentarer
publicerat i Livsstil
Taggar: actic, actickompassen, energi, gym, pepp, personlig tränare, personlig träning, tummen upp

Veckans pepp (v. 40)

Då kickar vi igång veckan med lite pepp i vanlig ordning.
Ibland kan det vara svårt att erkänna för sig själv att anledningen till hur ens liv formas faktiskt beror på val som görs varje dag, kanske reflekterar du inte ens över att det är ett val längre utan det är en vana. Det härliga med detta är att om det inte känns bra så är det "bara" att börja ta nya beslut. Det är inte gjort i en handvändning, men om du verkligen vill göra en förändring så börja titta efter små förändringar till att börja med och jobba vidare därifrån. Vi skapar otroligt mycket med vår tankekraft så bli medveten om dina tankar och ta medvetna beslut så kommer du kunna skapa en förändring. Kraften finns inom dig, tro på dig själv!
 

Sista chansen!

Just nu är det verkligen kanonpriser på PT-autogiro hos Actic, så om du har funderat på att anlita en personlig tränare är det verkligen läge att slå till nu. Just nu är det  25% rabatt om du tecknar PT-autogiro i september. Så bara några dagar kvar av erbjudandet och det är riktigt prisvärt, nedanför är ordinariepriser och dra bort 25% så ser ni vilket kanonerbjudande det är. Om vi tar fyra timmar i månaden som exempel (en timme i veckan) blir det 1379,25 med rabatt vilket är billigare än tre timmars ordinariepris och dessutom ett timpris på 350kr! Så bor du i Örebro kom förbi Kompassen och slå till, lovar som vanligt rolig, inspirerande och motiverande träning! 

PT AUTOGIRO (TIM/MÅN)

PrisPris/timme 
1 539:- 539:-  
2 1039:- 520:-  
3 1479:- 493:-  
4 1839:- 460:-  
5 2249:- 450:-  
8 3560:- 445:-  
12 5280:- 440:-
Imorgon är det fredag och jag kommer vara på kompassen hela dagen så kika förbi och säg hej :)
0 kommentarer
publicerat i Svar på frågor/Tips
Taggar: actic, actickompassen, kompassen, motivation, personlig tränare, personlig träning, prisvärt, rabatt, rolig träning, tips
Visa fler inlägg