Woho

Surfar för första gången på min dator, fixar sånt som spotify, msn och skype som kan vara bra att ha. Tänkte även bjussa på några bilder från Katrineholms veckan och kvällen hemma hos Jennifer, bättre sent än aldrig som man brukar säga. Det börjar lukta höst utomhus nu, speciellt i skogen. Endast tre måndagar till kommer jag att spendera i Sverige innan julafton. Två stycken nu på rad och en om tre månader och tre veckor, jag tycker fortfarande att det känns overkligt att jag ska åka. Kanske blir det mer verkligt när man börjar packa och så. Farmor var här i helgen och hälsade på, kul att träffa henne hon var pigg och glad :) Ha en fin kväll :)Valet

Eftersom jag är myndig får jag rösta den 19 september och det tänker jag också göra. Vad jag ska rösta på? Ingen aning, så jag har suttit i några timmar nu och läst på om de olika partierna och jag är fortfarande inte ett dugg klokare. Varför är deras hemsidor så förbannat dåligt gjorda!? Miljöpariet hade bäst, där var det lätt att se vad partiet ville utan att behöva läsa sida upp och sida ner om varje enskild fråga, vem orkar det? Jag borde söka jobb på alla partiernas hemsidor och förbättra dem ;)

Jag lär nog få sitta några timmar till innan valdagen och läsa på för att kunna göra ett val jag är nöjd med. Jag tycker det är viktigt att man tar vara på chansen att påverka och visa att man bryr sig om att vi har demokrati i Sverige sorgligt nog har inte alla länder det ännu. Hoppas ni andra myndiga också gör det även om det är väldigt tråkigt med allt politik snack.

Is that a smile on your face

Jag har bloggtorka, tycker det är urtrist att inte ha internet, sen så har jag inte lust att blogga när jag ändå aldrig kan lägga upp bilder. Jag gör inte så mycket om dagarna umgås lite med vänner, har en låång lista på saker att göra varje dag så prickar av grej efter grej, har bland annat rensat ur garderoben, så nu får kläderna plats. Jag fixar lite grejer inför resan sakta men säkert för att slippa göra allt sista dagarna (jag kommer nog vara skapligt virrig då i alla fall) sen så knåpar jag här hemma med annat smått. När jag är i USA så ska jag försöka ösa in bilder här på bloggen och visa hur jag har det ;) Synd bara att min bloggdesign är som den är, men har inget engagemang för att göra någon häftig design som passar en blogg som befinner sig på ett äventyr ;)  Jag blir ändå aldrig nöjd med det jag lyckas knåpa ihop själv. (Har inte blivit det ännu i alla fall)  

I det här huset kommer jag att bo under min vistelse i Columbus, rätt gulligt och det är fint inomhus också kan jag säga då jag har sett en del bilder även inifrån huset ;)
Visa fler inlägg