O du härliga år nu tar du slut..

2011 har varit ett händelsernas år precis som 2010 snacka om att allt blev så himla mycket bättre och roligare så fort gymnasietiden var över, livet blir så mycket mer händelserikt och det gör ju allt roligare. Det här året har jag...

*Jobbat en del på flera olika jobb och sparat pengar på hög


*
Varit nästan tre veckor i USA och hälsat på släkt och vänner fick se New York och Manhattan för första gången och texas så klart, Niagara Falls och så "mitt" Columbus.

Galveston, Texas, härliga vågor och sommarvärme i april :)

Columbus

Time Square

Manhattan

Niagara Falls en kall och snöig dag!

* Fyllt 20 och firat med mina vänner


* Misst min farbror flera år för tidigt och saknat och varit ledsen <3

* Rest runt i Europa i nästan 5 veckor under sommaren med världens finaste människa, träffat och fått lära känna varmhjärtade människor och försökt kommunicera trotts olika språk, fått bjudas in i en kultur och haft det väldigt bra och vara med om och se en hel del.* Blivit besviken då mina planer ruinerats, provade på något annat som visade sig vara perfekt för mig

* Studerat på distans hela våren (en utmaning) och studerat och pendlat hela hösten (en utmaning).* Skrivit på mitt livs första hyreskontrakt till min alldeles egna lägenhet

* Lärt känna ännu mer härliga människor

Och hela året ska avslutas med en förhoppningsvis god middag med några av mina vänner och dunder trevliga festligheter :)
Till 2012 önskar jag att det blir ett minst lika bra år som i år och att alla mina vänner, familj och släkt får vara friska och krya! Ta hand om varandra! Gott nytt år så hörs vi 2012!

Stress fredagar

Av någon anledning (jobb) blev allt som jag tänkt hinna med innan imorgon lagrat på idag. Det blev väldigt stressigt och jag har inte hunnit med allt som jag tänkt göra, men en hel del hanns med och det är jag nöjd över :) Jag har bland annat inhandlat flera fina saker till mitt blivande hem :)

En av mina ny inhandlade skålar ser ut så här, sen har jag även inhandlat matchande kryddmått :)
Och så här ser en annan skål ut, detta var mina "dyra" köp, känns bra att ha något snyggt till hemmet och inte bara billiga enkla grejer då min ekonomi inte tillåter allt för stora svängrum.. Mycket bra inköp helt enkelt!

Nu bör jag sova så att jag orkar med morgondagen klockan tickade iväg väldigt fort..

Utmattning

Haft tre helt värdelösa dagar..typ det enda positiva är att jag tjänat pengar, men om det ens är värt det är tveksamt blir alltid så deppig och trött och mår sämst när jag tömmer de där jäkla soptunnorna plus att jag kommer ha ont i hälarna i flera dagar på grund av hårda golv och värdelösa skor (hjälpte inte ett dugg med gelesula) mer ostimulerande och depprimerande jobb får man leta med ljus och lykta efter. Enda positiva förutom att det var sista dagen idag, var att jag fick träffa Anna och byta lite ord med henne och faktiskt skratta och le lite mitt i allt.

Nu blir det "ledigt" fram till torsdag sen blir det jobb på tippen och det ser jag faktiskt fram emot, tjäna pengar och fakstiskt inte må skit måste ju vara positivt :)

Fram till dess MÅSTE jag ta tag i Idrottspsykologin och plugga. Skriver detta här i hopp om att öka pressen ännu mer på mig. Känner redan nu att den där tentan kommer att gå åt skogen big time!

Positivt detta blev, men man kan inte vara på topp jämt! :O Förhoppningsvis har jag hunnit piggna till och blivit lite gladare till nyår :)


Vi hade besök av tomten på julafton, den riktiga alltså!
Visa fler inlägg