Så det kan gå

Jag har haft en rätt fartfylld helg, i fredags pluggade jag otroligt bra och när arbetet var färdigt tidigare än väntat ringde jag Camilla och åkte över till henne. Super trevlig fredags eftermiddag med promenad, prat och singoallakex. I lördags blev det träning på morgonen, snabb dusch sen iväg med Marko till Norrköping för att trängas med alla andra som fått lön i affärerna. Rätt besviken på Norrköpings utbud, men fick tre saker med mig hem. När jag kom hem var det dags att göra sig i ordning och slänga i sig mat eftersom jag skulle följa med Tonys Malin ut och festa och dansa på Statt.

När man festar med Malin och hennes vänner så kan det sluta med att man trotts rätt stor rädsla nästintill fobi för ormar står och håller i en livslevande orm! Haha sjukt att jag gjort det, huvudet fick ägaren dock hålla i gillade inte riktigt ormens tunga :O Och som erfaren ormhållare så kan jag berätta att ormar inte är slemiga eller kalla, det kändes som att hålla i en leksaksorm i plast, lite lenare och lite varmare och rörligare, det var nog som jag hade föreställt mig faktiskt. Jag bad Sandra dokumentera denna stora händelse med min mobilkamera och det är jag glad över. Trotts denna stora händelse kommer jag fortsätta vara livrädd för att bli biten av en orm om jag går i högt gräs i sommar. Huggormar är ju faktiskt giftiga så det är med all rätt som jag är rädd ;)

Stolt tjej, med en inte allt för snygg lugg på bilden, men hade händerna fulla med orm så hade inte möjlighet att fixa håret just då ;)

Söndagen var den lugnaste dagen, med läsning, hotell sökande, skidor på tv och på kvällen åkte jag till Marko för att spendera kvällen och natten. Super bra helg, nu åter till mina böcker.

See you!

Skid-VM

Det här med att plugga hemifrån har ju både sina fördelar och nackdelar. Jag som älskar att titta på vintersport  tycker ju verkligen om att få titta på skid-vm, nyss var ju alpina-vm och det följde jag halvdant, men nu kommer ju längdskid-vm med start idag och det ligger mig aningens varmare om hjärtat och det är inte bara en fördel att jag har möjlighet att följa vm precis hur mycket jag vill, min fokus hamnar på lite fel sak. Jag ska försöka vara hård mot mig själv, har faktiskt varit duktig hittills idag bara för att nu kunna sitta med datorn i famnen framför tv:n laddad inför start om 5 minuter :) Men fortfarande gapar 1½ A4 tomt som behöver fyllas så ska försöka vara fokuserad på två saker samtidigt nu.

Tjingeling!

Inspiration tack!

Ångest ångest ångest, det får man när man skrivit 2½ A4 och ska skriva minst 3½ till och alla ideér redan är nerskrivna på pappret. Vad mer finns att skriva? Jag kan inte komma på något och jag får ångest.

Annars då jo förutom att jag inte har något liv utom plugg och jobb så är det fint. Önskar att jag kunde skriva att nästa vecka lugnar det ner sig, men tyvärr så kan jag inte det. Tror minsann att det kommer vara sjukt mycket plugg ända fram till v12 då Ledarskaps kursen slutar. Tackade ja till jobb så ska jobba ikväll och imorgon, känns rätt skönt för annars hade jag haft ångest över träningen ikväll och imorgon, vill ju träna eftersom jag känner mig pigg och så, men foten klarar inte riktigt av så mycket belastning ännu, men jag rehabar för fullt så snart så. Får ju lite extra klirr i kassan och lite motion av jobbet så jag är rätt nöjd, har haft stegräknare på jobbet och jag går mellan 8000-10 000 steg under de 3 timmar jag jobbar, inte konstigt att jag hade så ont i fötterna de första gångerna när jag inte var van. Vissa blir lite förvånade över att jag jobbar och tränar och pluggar, men jag tror att det bara är en fördel när det kommer till pluggandet, det är skönt att lämna huset några timmar och tänka på något annat, man behöver lite distans från pluggandet speciellt eftersom jag pluggar hemifrån så hemma är just nu förknippat med plugg så jag får lite ångest om jag inte pluggar när jag är hemma oavsett om jag pluggat i flera timmar eller ej.

På återseende mina vänner!
Visa fler inlägg