Ledig

Äntligen är jag ledig, efter 5 veckor och 500 000 steg enbart på jobbet så känner jag att jag verkligen behöver vila ut mig lite. Nu ska jag börja plugga till min omtenta i anatomi på riktigt har läst lite på kvällarna ibland men nu ska jag börja nöta in allt. Igår var det härligt ute och solen lyste när jag kom hem från jobbet så jag och Katten la oss på studsmattan och hade det skönt. Jag i solen och Katten i skuggan. Härlig eftermiddag måste jag säga.

Natta barnvakten

        
Astrid lyckades söva mig när det var dags för henne att sova middag igår. Så kan det gå när man leker med kusinbarnen de brukar ha väldigt mycket mer energi än mig ;)

40 års kalas

Igår åkte jag och pappa till Smedjebacken där min kusin Jenny höll 40 års firande då hon fyller år senare i höst. Där var även fyra av Jennys syskon och några kusinbarn till mig och min faster plus några respektive till mina kusiner. Jag lekte en lite med kusinbarnen Jennys ursöta Olivia som var en väldigt glad spilivink, även Maja och Kajsa busfröna som jag inte sett på tre år och så nytillskottet Astrid, nöjdare bebis får man nog leta efter. Vi kom dit vid lunchtid och under dagen var det förberedelse för kvällens festligheter och det var dekorering, bakning och allt som hör till. När resterande gästerna anlände så fick vi hugga in i den goda sommarbuffen. Det var en väldigt trevlig dag.
Anna-Maria bjöd på välkomstdrink
Astrid chillade i barnvagnen
Sofia spexade för kameran
Jenny såg strålande ut
Buffebordet var utmärkt
Kajsa hade övat in en dans tillägnad Jenny som hon visade upp
Visa fler inlägg