Tillbaka till verkligheten

Eftersom jag tog semester fast jag egentligen hade en del plugg har jag en massa plugg just nu att ta igen eftersom det hela tiden kommer nya saker. Så mina dagar sen jag kom hem har tillägnats plugga, jobba, träna, umgås med fina människor och sova. Jag som brukar sova ganska exakt 8 timmar per natt har inte sovit en natt under 10 timmar ännu plus att jag sovit någon timme eller mer på dagarna. Problem att somna vad är det? Jag hoppas att jag snart är tillbaka i form för det gynnar inte mitt studernade att sova långt in på dagarna.

Blev en del shoppat i USA, mycket till mig men även lite till andra, Marko till exempel fick handduken och fickpluntan. Men tänk er att allt detta plus något mer för ganska exakt 3000 kr, man skulle inte ens få hälften av grejerna för den summan här hemma i Sverige.

Super flygning

Hem ljuva hem. Flygningen gick super fort eller ja så fort som det kan gå över atlanten med regulärflyg. 50 minuter sena i starten på grund av dålig sikt och byte av startbana, trotts detta landade vi ca 40 minuter tidigare. Det var en del turbulens på grund av medvinden, men skönt att vara hemma igen. Har duschat och packat upp och nu väntar jag på min älskade Marko som är påväg hit. Att vara ifrån varandra då och då gör att man uppskattar och verkligen inser vilken fin person man har i sitt liv. Underbart väder också, var lite kyligt i New York så skönt att vara tillbaka i värmen! :)

Going back

Igår var det sista heldagen i New York för ikväll flyger vi hem till Sverige igen. Sista dagen ägnades åt shopping och strosande. Jag fick köpte några presenter till folk och lite smått till mig. Imorgon är vi på svensk mark igen. Idag blir det inte så mycket som händer, jag ska gå och visa Tony några butiker och vid halv tre måste vi börja dra oss mot flygplatsen. Ses imorgon Sverige!

Helt plötsligt stod vi inne i Empire State buildings foaje. Vi orkade inte köa för att åka upp.


En kyrka/katedral? Riktigt vacker.

Innuti

Glad påsk och ta hand om er! Varma kramar från ett lite kylig New York.
Visa fler inlägg