Blåbärsmuffins och blåbärssoppa

Vad tror ni vi gjorde på träningen idag?! Löpning första 30 minuterna och 1h på konstgräset. Jo tack mina vader är lite trötta nu och jag har idag tagit mer än 30 000 steg, vilket innebär att jag gått/sprungit 25,8km och då är inte timmen på konstgräset inräknat! Jag är väl värd min blåbärsmuffins och blåbärssoppa och jag kommer sova jävligt skönt inatt :)

Spicy soup!

Vissa dagar har man ju mer energi än andra. Morgonen varvades med tvättning och pluggande ända fram till lunch. Efter min lunch tog jag en promenad i solen till gymmet. Skulle vara en snabb sväng dit då deras kampanj tar slut idag så tecknade ett gymkort året ut, det slutade med 10km cykling (jag som hatar att cykla) 5km löpning på löpbandet och så några minuter på cross-trainern innan jag gjorde mina rehab-övningar och avslutade mitt pass efter 1h och 45 minuter, en snabb sväng blev det ju inte, men sånt som händer..   

Påvägen hem svängde jag förbi Ica och handlade några ingredienser till min kycklingsoppa som jag planerat till middag, väl här hemma blev det lite mer plugg innan jag var för hungrig och lagade tidig middag. Det blev mer spicy soup än kycklingsoppa, näsan började rinna som tusan mitt under middagen och läpparna svullna upp! Men den var god, men nästa gång ska jag ta det lite lugnare med kryddorna!

Nu ska jag plugga lite till och sen tänkte jag gå och träna lite fotboll ikväll. Och om ni inte redan listat ut vad jag gör med mina extra timmar jag får varje dag av att inte behöva pendla så kan jag säga att träning tar mycket av den tiden, men går man tränarprogrammet så gör man ;)
Super sugen på det här nu, åt det igår när jag blev sötsugen funkade bra för att stilla begäret :) Nu skulle jag mer vilja ha det för att släcka törsten som uppstod efter maten.. (ser lite läskigt ut när mina fötter reflekteras i ugnen)

Ett födelsedagsbarn!


Idag fyller Elias hela 5 år! Stor pojke idag med andra ord! På bilden tittar vi på en helikopter. Vissa dagar vill jag bara ha firheten att kunna åka och hälsa på och se lite mer av det stora landet i väst. Det är jobbigt när man vill göra mycket, men jag trivs jäkligt bra med att studera också och när jag är klar med utbildningen har jag alla möjligheter att göra precis vad jag vill och då kommer jag resa det vill jag lova :)
Visa fler inlägg