En söndagsmiddag

Har haft en ganska lugn helg, vilket är skönt eftersom en ganska intenvis vecka väntar och jag har en ganska intensiv vecka bakom mig. Balans är inte alltid lätt att få till, men jag försöker så gott jag kan. Vi bestämde oss lite spontant för att åka till mina föräldrar i Katrineholm och äta söndagsmiddag. Så var där eftermiddagen och kvällen, åt gott och pratade om ditten och datten. Känner mig redo för att kommande vecka dra igång träningen igen, spelade fotbollsmatch igår så nu är jag redo att köra igång, som jag saknat att kunna träna på som vanligt, känns tomt utan mina rutiner.
Kycklingsallad med bland annat äpple från trädgården, älskar fräscha sallader.
Bra ljus och god fotovänlig mat då får man passa på att fota ;) Hade egentligen tänkt fota höstens färger, men var ju mörkt när vi åkte hem..
Äppelpaj med vaniljsås till efterrätt, såg på morgontv att det är äpplets dag idag också så det var ju passande att det fanns mycket äppelinslag, men blir så när det finns en trädgård fylld till bredden med äpplen ;)
 
Har ni haft en bra helg? Gjort något roligt eller bara tagit det lugnt?
En kommentar publicerat i Livsstil
Taggar: god mat, kycklingsallad, söndagsmiddag, äppelpaj, äpple, äpplets dag
#1 - - Rund är också en form!:

En intensiv helg med både hockeymatch i Skara och Liseberg! Men hade nog hellre varit hemma, tagit det lugnt och käkat äppelpaj! ;-)

Svar: Ja då har du haft fullt upp, nu börjar min "lugna" period, sista fotbollsmatchen för säsongen så vet hur det är att drömma om att vara hemma och käka äppelpaj ;) Hoppas du får till en sådan helg framöver :)
Reach Your Goal