Så det kan gå

Jag har haft en rätt fartfylld helg, i fredags pluggade jag otroligt bra och när arbetet var färdigt tidigare än väntat ringde jag Camilla och åkte över till henne. Super trevlig fredags eftermiddag med promenad, prat och singoallakex. I lördags blev det träning på morgonen, snabb dusch sen iväg med Marko till Norrköping för att trängas med alla andra som fått lön i affärerna. Rätt besviken på Norrköpings utbud, men fick tre saker med mig hem. När jag kom hem var det dags att göra sig i ordning och slänga i sig mat eftersom jag skulle följa med Tonys Malin ut och festa och dansa på Statt.

När man festar med Malin och hennes vänner så kan det sluta med att man trotts rätt stor rädsla nästintill fobi för ormar står och håller i en livslevande orm! Haha sjukt att jag gjort det, huvudet fick ägaren dock hålla i gillade inte riktigt ormens tunga :O Och som erfaren ormhållare så kan jag berätta att ormar inte är slemiga eller kalla, det kändes som att hålla i en leksaksorm i plast, lite lenare och lite varmare och rörligare, det var nog som jag hade föreställt mig faktiskt. Jag bad Sandra dokumentera denna stora händelse med min mobilkamera och det är jag glad över. Trotts denna stora händelse kommer jag fortsätta vara livrädd för att bli biten av en orm om jag går i högt gräs i sommar. Huggormar är ju faktiskt giftiga så det är med all rätt som jag är rädd ;)

Stolt tjej, med en inte allt för snygg lugg på bilden, men hade händerna fulla med orm så hade inte möjlighet att fixa håret just då ;)

Söndagen var den lugnaste dagen, med läsning, hotell sökande, skidor på tv och på kvällen åkte jag till Marko för att spendera kvällen och natten. Super bra helg, nu åter till mina böcker.

See you!
Visa fler inlägg