5 saker du inte visste om mig kopplat till träning

För att ni ska få "lära känna mig" lite bättre så tänkte jag göra en liten lista med punkter ni kanske inte visste om mig kopplat till träning. 
 
1. Jag hade alltid ångest inför konditionsträningarna i fotbollen fram till ca 18-19 års åldern, om träningen var på måndagen så började ångesten inför nästa träning direkt efter måndagsträningen var avklarad. Jag hade inget psyke alls och låg alltid sist! Men jag var ALLTID med om jag inte verkligen var jättesjuk. Vilket jag ändå kan tycka var starkt, att ta sig dit med tanke på ångesten. 
 
2. Jag önskar mest av allt att jag hade vågat testa på friidrott när jag var yngre, tittade på alla tävlingar så som Diamond League (kunde inte umgås med vänner om det var tävling). Mästerskapen var givna framför tv:n och ett av mina bästa minnen är när pappa tog med mig på Friidrotts EM i Göteborg och jag fick se stora idolen Susanna Kallur ta guld bland annat!
 
3. När jag gick i sexan så fick vi lyssna på en föreläsning om vardagsmotion och hälsa. Jag snappade upp att det var viktigt med 30 minuter friskluft om dagen och i ett halvår så stog jag ute i trädgården varje dag och trixade med fotbollen oavsett väder, sen kom högstadiet och andra intressen ;) 
 
4. Jag får alltid träningsvärk i bröstmusklerna, spelar ingen roll hur mycket jag tränar. Jag får ofta träningsvärk oavsett vilken kroppsdel jag tränar, men bröstmusklerna behöver jag inte ens fundera över. Så träningsvärk har inget att göra med om man är vältränad eller inte ;) 
 
5. Jag drömde om att bli dansare, men insåg när jag gick i Hiphop dans att det var ganska svårt att jobba i takt till musiken när jag inte hörde någon takt, så jag gav upp drömmen och återgick till fotbollen, bollkänsla har jag i alla fall lite av ;)


Visa fler inlägg