Tisdags vardag

Tänkte skriva härligt med måndag, men det hade ju blivit fel då det är tisdag! :) Startade veckan som vanligt med PT-jobb och massage igår. Börjat bli lite mer massage nu igen efter en väldigt lugn period så det är roligt, det här med att massera blir bara roligare och roligare då jag lär mig lite nytt hela tiden. Roligt att variera med både Hot Stone, klassisk, idrottsmassage och aroma. Det blir lite större variation på dagarna då och det gillar jag.
 
Annars då, jo förra veckan blev det i princip bara fotbollsträning, min gamla kropp kände att det där med fyra dagar i rad med fotboll är slitsamt (två matcher och två träningar) så onsdagens tänkta benpass blev struket och ersattes med bröst/axlar. Så trötta ben och ljumskar som jag hade förra veckan har jag nog aldrig haft, men lite rullande på foamroller och lite av Marinas massage hjälpte till lite i återhämtningen. Seriepremiär var det i söndags, vi åkte till Säffle och förlorade med 1-0, väldigt surt, det ska Avesta få sota för i helgen. 
 
I övrigt så har jag köpt en ny telefon, min telefon har inte varit sladdlös senaste månaden då batteriet helt gett upp, min kamera gav också upp (blev överhettad tror jag när telefonen alltid låg i laddare) och alla uppdateringar hade käkat upp internminnet så nu har jag sagt adjö till iphone och skaffat en Sony Z5, spännande, jag köpte min första smartphone när iphone 5 släpptes och den har hängt i, jag är ju en sådan som är rädd om mina saker och inte heller köper nytt fören det är helt kört.
Morgonpromenaderna denna vecka har bjudit på solljus om än några minusgrader, men så mycket lättare att ta sig ut när solen strålar och oj så skönt det är att få starta kroppen och dagen med en promenad! 
 
En kommentar
publicerat i Livsstil
Taggar: massage örebro, moronpromenad, solljus, sony z5, telefon
Visa fler inlägg