Ment to be

Tror ni på slumpen? Eller tror ni att det är något annat som styr? Ibland så finns det tillfälligheter som är svåra att förklara. 2006 var jag på fotbollscup i Örebro. Vi bodde på en skola så som det brukar vara vid cuper, vi vann det året hela cupen och vi mötte Sturehov i finalen (som jag idag är tränare i, hittade ett urklipp precis efter att jag skrivit på som spelare, annars hade jag aldrig kommit ihåg att det var Sturehov vi spelade final mot, vilket i sig är en liten rolig tillfällighet, men det är en annan historia). Jag minns av någon anledning ett samtal i matsalen under denna cup då en tjej i laget som gick i skola i Vingåker berättade om tre bröder på hennes skola (Marko och hans bröder, Vingåker är inte så stort så det finns inte så många tvillingar med en ett år äldre bror som är väldigt lik sina yngre bröder) hon sa inga namn och historien i sig var inte så speciell och det var inte så att jag tänkte på historien, utan den glömdes bort. 2009 träffade jag Marko och det är en historia med tillfälligheter i sig och jag tror det tog ett eller två år innan jag kom ihåg den där historien jag hört om honom och hans bröder (när jag bläddrade i en gammal skolkatalog och insåg att de varit ganska lika när de var yngre) och tyckte det var lite roligt att jag hört talas om honom flera år innan jag träffade honom, men sen glömde vi båda bort den där historien igen.
 
Och vet ni idag bor vi i Örebro i vår första gemensamma lägenhet och vi bor precis brevid (så nära man kan bo typ) skolan där vi bodde under cupen, alltså cupen där jag hörde talas om Marko för första gången, flera år innan vi träffades! Och detta kom jag på för typ någon vecka sedan, att jag hörde talas om Marko på den där skolan. Lite rolig historia ändå, att vi liksom är tillbaka där allt börjad fast ändå inte, för jag visste ju inte att historien handlade om Marko och att vi båda skulle falla för varandra vid första mötet tre år senare, men ändå. Idag är det sex år sen vi träffades och jag brukar alltid referera det här datumet till när allting började, men kanske började allt flera år tidigare?  
 
 
Kanske var det meningen att det skulle bli vi, eller så har mitt undermedvetna överlistat mig eller så finns det något annat som styr, hur som så är han det vackraste i mitt liv. Har ni några liknande roliga tillfälligheter som hänt er? Berätta gärna, tycker sådant här är super roligt att lyssna och läsa om :) 
Visa fler inlägg