Mage mage mage

Min påskhelg bestod av promenader runt Runnsjön, några besök på gymmet, häng med syster i hennes nya lägenhet, god mat i mängder, ta det lugnt med filmtittande och datorspelande. Så skönt att bara koppla av och inte göra så mycket.
 
Det blev en hel del magträning också, vilket resulterade i en del träningsvärk. Jag var ju bara tvungen att köra lite mage när det fanns en smile som bjöd in mig till det på lördagen. På måndagen så stod mitt mage/rygg pass på schemat och det var ju inte fel det heller. Även en del handstående träning blev det i måndags, väldigt jobbigt att avsluta med efter att jag kört mage/rygg, men då är det bara att bita i. Det resulterade i ett blåmärke då jag slog över men också i 14 sekunders handstående (Marko räknade så att jag skulle utmana mig själv).
 
Såg att jag misslyckades med min Gif i söndags, sista bilden i det inlägget skulle vara en gif med hela släng bollen i studsmattan bilderna, men det verkar inte ha fungerat att lägga in den i inlägget... Så ni får helt enkelt titta på bildserien för sig och tänka er min rörelse ;) Måste säga att jag gillar ljuset på det där gymmet, även om det är källarlokal så är det bättre ljus än inne på ÖKK eftersom det finns några fönster som släpper in lite ljus och lite lättare att ta bilder som inte ser allt för dystra ut ;) 
Blir lite ytlig och stolt över mina ryggmuskler, ibland så glömmer jag bort att jag faktiskt är ganska tränad och att det gömmer sig lite muskler som spänner till sig när jag gör vissa rörelser. Även om det är några år sen jag vägde 80 kg så är inte alltid hjärnan med på att jag faktsiskt gått ner i vikt och byggt en hel del muskler sen dess.