Ta kontrollen över din kost och träning

Nu börjar hösten närma sig och jag har möjlighet att ta emot några till att onlinecoacha med kost- och/eller träningsprogram. Så om du eller någon du känner är intresserad av ett kost- och träningsprogram och behöver någon som finns där för att bolla ideér och som puschar dig till att nå nya träningsmål skicka ett mejl till [email protected] för att anmäla dig. Det är först till kvarn som gäller, då jag endast tar emot några åt gången för att kunna erbjuda en bra och personlig service. 

Priser

12 veckor - 1499 kr 

24 veckor - 2499 kr

Ett träningsupplägg skapas alltid utifrån varje enskild individ och behöver inte vara kopplat till gymträning. Utifrån dina träningsmål och träningsformer skapas ett träningsupplägg som ger dig förutsättningarna att nå ditt specifika mål. Under hela vägen mot ditt mål har vi kontinuerlig kontakt där vi ser över träningsupplägget och korrigerar om det krävs och bockar av delmål mot det stora målet allt för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt. Om du är intresserad av ett kost-och/eller träningsupplägg så skicka iväg ett mejl till [email protected] och skriv rubriken träningsupplägg eller kostupplägg och ditt namn. 

Referenser hittar ni bland annat här och här.

Är du istället intresserad av Personlig träning och bor i Örebro, Katrineholm med omnejd? Skicka iväg ett mejl till [email protected] så ser vi över en lösning. 

 
En kommentar publicerat i Motivation/Inspiration
Taggar: balans, kost kopplat till träning, kosthållning, kostschema, träningsinspiration, viktnedgång
#1 - - Liisa Lindström:

Åh, jag avundas dig så! Hoppas du får coacha många nya grymma kunder till en bättra hälsa :)

Svar: Hoppas jag också :) Det är ett otroligt roligt och energigivande jobb :D
Reach Your Goal